JAKI KUPIC QUAD???

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
Piotrek:):):)

JAKI KUPIC QUAD???

Post autor: Piotrek:):):) » pn 08 paź, 2007

Witam wszystkich, chce kupic quada nowego albo używanego ale chce wydac jakies 7 tys zł raczej nie wiecej
Myslalem o BASHAN 250
i znalazłem jeszcze

http://moto.allegro.pl/it...wyczynowy_.html

prosze o opinie albo o kontakty rzetelnych sprzedających

Z gory bardzo dziekuje

Pozdrawiam
Piotrek

Piotrek:):):)

Post autor: Piotrek:):):) » pn 08 paź, 2007

przepraszam Tutaj jest link

http://moto.allegro.pl/item250848944_qu ... nowy_.html

proszę zobaczyć tego

Awatar użytkownika
arekT

Post autor: arekT » pn 08 paź, 2007

WITAM .JEśLI mogę coś wtrącić to zakup godziwego pojazdu za tą kaske graniczy z cudem można kupić chińskie G.... co ze względów bezpieczeństwa odradzam.lepiej dołożyć i nie narażać siebie i innych pozdrawiam.

Seba
Kontakt:

Post autor: Seba » pn 08 paź, 2007

Jest to chinol a to, że na licencji hondy to w praktyce nic nie oznacza. Mój kumpel tez sobie podobne cacko kupił w sierpniu i jak na razie ok. Znam tez kolesia który również ma coś takiego i ma go rok, i jak na razie miał tylko jedna awarie (mała). Dużo się pisze o tych chinolach ale nie są aż tak złe. Napewno nie pojezdzisz tym tak długo jak honda czy yamahą ale zawsze to coś. Gdy bym nie miał swojej hondy to również bym miał coś takiego. :D

Awatar użytkownika
Blink!

Post autor: Blink! » śr 10 paź, 2007

Hmmmm jeśli dorzucił byś do swoich 7 tyś jeszcze 3 tyś ... to mógłbyś kupić całkiem ciekawy sprzęt . Mamy do sprzedania za 10 000 Lucky Stara 180 - nówka sztuka , nie chiny tylko tajwan.

Jeśli chciałbyś kupić coś w tej kasie do 7 tyś to raczej poleciłbym Ci używanego 4Crossa 200 (ten sam silnik co w LS 180 ;D) Sporo ludzi sprzedaje takie pojazdy - sam chcę upolować jakąś okazję na AIE ZIPP 4Cross 200 ;] www.aie.cz

Pozdrawiam!
Blink lubi Quady!

Blazer

Post autor: Blazer » czw 11 paź, 2007

Jezżeli ktoś byłby zainteresowany Quadem Zipp 4-cross 200, to mam takiego do sprzedania.
Rok 2006 za 8,5tyś, serwisowany i kupiony w Polsonie, homologacja, przerobione hamulce na hydrauliczne (dużo dużo lepsze).
Więcej informacji 505866845.
Quad znajduje się pod Warszawą (w Chotomowie).

Awatar użytkownika
djmp9
Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
Imię: www.minikoparka.hekko.pl
Kontakt:

Post autor: djmp9 » sob 20 paź, 2007

nie ładuj sie w jakies chinskie albo tajwańskie g**** !! kup 15 letnia Honde trx 350 na pewno nie pożałujesz, jest to niezniszczalny sprzęt. Miałem juz kilka sztuk starych hond i zadnia nie ustepowała w terenie nawet najnowszym modelom. Ewentualnie moge jeszcze polecic Kawasaki KLF 300/400
HONDA RINCON 650 2005 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'

HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”