LUCKY ATV TEAM
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Re: LUCKY ATV TEAM
No kurde śmiejesz się. Kiedyś widziałem aukcje, że gość sprzedaje np. "zdjęcie SAMSUNG GALAXY S4 - oryginał, nie żadna podróbka" i cena skoczyła do 500
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
Sprzedam ochraniacze na jaja z durszlaku rozmiar 4 w dobrym stanie pół osi z pół przegubu
bagażnik z balkonikiem na kółkach od wiek 80 lat manetki podgrzewane grawerowane łożyska bezkulkowe bez gwarancji pół felgi aluminiowej pół stalowej reduktor nie wiem do czego pług do odśnieżania liści płytę Bob Marley pod wyciągarkę WARN zajaraną ubikacje przenośną do polarisa CZYSTA płukana nie wstrząśnięta kapsle od oranżady do felg 16 gogle bez ramek same szybki na gumce od majtek zapraszam na aukcje cena wywoławcza BROwarn
bagażnik z balkonikiem na kółkach od wiek 80 lat manetki podgrzewane grawerowane łożyska bezkulkowe bez gwarancji pół felgi aluminiowej pół stalowej reduktor nie wiem do czego pług do odśnieżania liści płytę Bob Marley pod wyciągarkę WARN zajaraną ubikacje przenośną do polarisa CZYSTA płukana nie wstrząśnięta kapsle od oranżady do felg 16 gogle bez ramek same szybki na gumce od majtek zapraszam na aukcje cena wywoławcza BROwarn
izomoto
Dobra Paweł, żeby nie było. Wezmę te gogle.
Pawełku, graty są for free, ale nie było tematu wariacie, powinieneś pisać felietony do gazet
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Z okazji nadchodzącego święta kobiet przesyła moc życzeń Pan Jan z rodziną wraz z Ciotką Urszulą i wnukami sąsiadami i całą OSP piosenkę w wykonani Haliny Wondraczkowej zaśpiewa Karel Got wraz orkiestrą Zbyněka Müllera pod tytułem Malovaný džbánku no to jedziemy
izomoto
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Lubię to! I się dołączam do życzeń
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
Jutro podobno jakaś rybka czy coś nad morzem. Start o 10.00 od Tedego.
Kto jedzie?
Kto jedzie?
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Krzysiek, według mojej mapy Nowogard leży nad morzem
Znowu rybkę w Nowogardzie ?
Hej,
Dawno nic nie pisałem...
Jak pewnie wiecie jestem od jakiegoś czasu szczęśliwym właścicielem Suzuki Samurai .
Zapraszam do mnie na "tereny"
Zapraszam chętnych - jak co roku- na Lato z Węgorzem 19-20 lipiec.
Kategorie jak w tamtym roku ale znaczna zmiana terenu.
Napiszcie kto wstępnie był by zainteresowany....
Dawno nic nie pisałem...
Jak pewnie wiecie jestem od jakiegoś czasu szczęśliwym właścicielem Suzuki Samurai .
Zapraszam do mnie na "tereny"
Zapraszam chętnych - jak co roku- na Lato z Węgorzem 19-20 lipiec.
Kategorie jak w tamtym roku ale znaczna zmiana terenu.
Napiszcie kto wstępnie był by zainteresowany....