Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
MOżna wykupić pakiet na wszystkie 3 rundy za 600zł także nie ma tragedii szkoda tylko że tydzien po tygodniu jest impreza
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Kawałek regulaminu Rajdu SZEKLI:
V. Nie dozwolone
1. Spożywania napojów alkoholowych bezpośrednio przed wyjazdem na trasę a także w czasie przejazdu (organizator zastrzega sobie prawo do kontroli trzeźwości przy udziale służb do tego uprawnionych). W przypadku pozytywnego wyniku kontroli skutkuje to natychmiastową i nieodwracalną dyskwalifikacją uczestnika.
2.Używania siekier, pił, meczet i innych urządzeń karczujących środowisko
3. Nie przestrzeganie przepisów polskiej Ustawy z dnia 20.06.1997 Prawo o Ruchu Drogowym (Dz. U. z 2005r. Nr 108 poz. 908 z późniejszymi zmianami.)
My się tam kwalifikujemy
V. Nie dozwolone
1. Spożywania napojów alkoholowych bezpośrednio przed wyjazdem na trasę a także w czasie przejazdu (organizator zastrzega sobie prawo do kontroli trzeźwości przy udziale służb do tego uprawnionych). W przypadku pozytywnego wyniku kontroli skutkuje to natychmiastową i nieodwracalną dyskwalifikacją uczestnika.
2.Używania siekier, pił, meczet i innych urządzeń karczujących środowisko
3. Nie przestrzeganie przepisów polskiej Ustawy z dnia 20.06.1997 Prawo o Ruchu Drogowym (Dz. U. z 2005r. Nr 108 poz. 908 z późniejszymi zmianami.)
My się tam kwalifikujemy
Pozdrawiam Rysiek
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Dobre Rysiu, dobre
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
Rysiu ten regulamin jest jakiś nieżyciowy, podeślij linka na ten rajd.
Hejterzy a potem marudzenie że nie ma gdzie jeździć
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Koledze chodziło szczególnie o punkt 1 Rysiu Ja też chcę linka do regulaminupierozek pisze:Hejterzy a potem marudzenie że nie ma gdzie jeździć
Pozdrawiam
http://imprezy.szekla4x4.pl/quady/ proszętomasz11 pisze:Koledze chodziło szczególnie o punkt 1 Rysiu Ja też chcę linka do regulaminupierozek pisze:Hejterzy a potem marudzenie że nie ma gdzie jeździć
I zapraszam po imprezie punkt pierwszy nie obowiązuje
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Jacy hejterzy?? Damian odrobina chumoru nikomu nie zaszkodzi ..... a przecież wiadomo, że na rajdzie nikt alkoholu nie pije bo nie można
A ktoś się do Damiana wybiera ?? Lukas może ty ?? Ja turystycznie bym się wybrał (żeby przed QB2 nic nie popsuć) jak ktoś jedzie to dajcie znać, tyle że nie doczytałem gdzie to poza tym że 50km od warszawy ale w którą str to niewiadomo
A ktoś się do Damiana wybiera ?? Lukas może ty ?? Ja turystycznie bym się wybrał (żeby przed QB2 nic nie popsuć) jak ktoś jedzie to dajcie znać, tyle że nie doczytałem gdzie to poza tym że 50km od warszawy ale w którą str to niewiadomo
Pozdrawiam Rysiek
Zaraz umieścimy cała informację co i jak pierwsza impreza to w sumie w Warszawie
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
Damian to może zrob na naszym terenie bedziemy mieli blisko