Witam ponownie , mogę się poruszać jak najbardziej LEGALNIE po drogach publicznych , oczywiście nie przekraczając pewnych prędkości , wczoraj osobiście dowiadywałem się w komendzie policji w policach .oolsztyniak pisze:Seba1 pisze:Znaczy się, że za 40 tyś kupiłeś golasa, którym legalnie po drogach poruszać się nie możeszoolsztyniak pisze: Pytanie za 100 punktów - quad posiada homologacje i możesz go zarejestrować?
Ale to Twój sprzęt i Twoja decyzja
Bezawaryjności życzę
Jakiego qłada przeprawowygo byśćie polecili, marka/pojemność
Re: Jakiego qłada przeprawowygo byśćie polecili, marka/pojem
No i tak jak obiecałem , nie byłem dzisiaj w terenie ale kilka fotek posiadam więc pokaże to co mam
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Bez rejestracji?????????Seba1 pisze: Witam ponownie , mogę się poruszać jak najbardziej LEGALNIE po drogach publicznych , oczywiście nie przekraczając pewnych prędkości , wczoraj osobiście dowiadywałem się w komendzie policji w policach .
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Najlepszą radość to ma chyba ten mały łobuz na ostatnim zdjęciu , miłego i bezpiecznego upalania
tak bez rejestracji mogę przemieszczać się z punktu A do punktu B .oolsztyniak pisze:Bez rejestracji?????????Seba1 pisze: Witam ponownie , mogę się poruszać jak najbardziej LEGALNIE po drogach publicznych , oczywiście nie przekraczając pewnych prędkości , wczoraj osobiście dowiadywałem się w komendzie policji w policach .
Na fakturze mam nie quad , tylko zestaw do odśnieżania z pojazdem wolnobieżnym , a pojazd wolnobieżny jest to : pojazd silnikowy, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 25 km/h , czyli do przemieszczania się na miejsce zabawy wystarczy mi dowód zakupu ,OC , prawo jazdy , naklejka na quadzie z ograniczeniem prędkości do 25km/h , no i oczywiście nie przekraczanie tej prędkości , no i na miejsce dojadę legalnie
Zgadza się, polecamy wykupienie AC, groszowa sprawa przy wolnobieżnym a mamy pewność...
Ozo Drapers Squad
Ikar zależy co dla kogo jest groszowa sprawa , ale mam wykupiony cały pakiet OC , AC , NW i assistans
Mówię o porównaniu AC z ciągnika rolniczego a AC z pojazdu samochodowego innego L7e tutaj różnica jest ogromna
Ozo Drapers Squad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
No dobra a jak.nie ma sezonu na odśnieżanie to co w ów czas????Seba1 pisze:tak bez rejestracji mogę przemieszczać się z punktu A do punktu B .oolsztyniak pisze:Bez rejestracji?????????Seba1 pisze: Witam ponownie , mogę się poruszać jak najbardziej LEGALNIE po drogach publicznych , oczywiście nie przekraczając pewnych prędkości , wczoraj osobiście dowiadywałem się w komendzie policji w policach .
Na fakturze mam nie quad , tylko zestaw do odśnieżania z pojazdem wolnobieżnym , a pojazd wolnobieżny jest to : pojazd silnikowy, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 25 km/h , czyli do przemieszczania się na miejsce zabawy wystarczy mi dowód zakupu ,OC , prawo jazdy , naklejka na quadzie z ograniczeniem prędkości do 25km/h , no i oczywiście nie przekraczanie tej prędkości , no i na miejsce dojadę legalnie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
latem mogę podczepić rozsiewacz to trawy , kosiarkę itp. ja mam wpisane zestaw do odśnieżania bo tak mogę se vat odliczyć , ale cały szkopuł tkwi w pojeździe wolnobieżnym
działa to na tej samej zasadzie jak sztaplarka , ładowarka czy koparka nie rejestrowane a po drogach jeździ legalnie
działa to na tej samej zasadzie jak sztaplarka , ładowarka czy koparka nie rejestrowane a po drogach jeździ legalnie