ładowanie akumulatora od quada / brak ładowania quad
Re: ładowanie akumulatora od quada / brak ładowania quad
Dopadłem tez regulator napięcia - cóż to takiego - ogólnie ładowanie podczas wysokich obrotów powinno maksymalnie 14.4V, jak w aucie Jeśli napięcie wzrasta regulator oddaje go w postacie ciepła, jesli regulator jest d*** nie podaje odpowiedniej ilości V do ładowania, tak jak na razie na mój rozum, jadę teraz sprawdzić co i jak, będę i-touch przez mobile.
Re: ładowanie akumulatora od quada / brak ładowania quad
No i kupa.
akumulator na bez odpalenia 12.5
w czasie odpalenia 10.5
po odpaleniu 12.5
No więc tak na brazowo ( nr 1 ) zaznaczyłem jakiś zielony kabelek który jest od czegoś urwany,taki sam idzie też od regulatora, nie mam pojęcia jak sprawdzić od czego jest lub też skąd się odczepił ?
Na niebiesko 6 kabli idących od regulatora
Na czerwono ( nr 2 ) obok baku paliwa , jakiś kabel na którym jest zrobione zamknięcie
No i jeszcze regulator którego nigdzie nie ma na necie 6pin
znalazłem od kingwaya
6 pin kolory te same, zółta wtyczka podjedzie, zielony-czerwony-czarny trzeba będzie przerobić, ale powinno działać, co wy na to?
No więc panowie pomocy
akumulator na bez odpalenia 12.5
w czasie odpalenia 10.5
po odpaleniu 12.5
No więc tak na brazowo ( nr 1 ) zaznaczyłem jakiś zielony kabelek który jest od czegoś urwany,taki sam idzie też od regulatora, nie mam pojęcia jak sprawdzić od czego jest lub też skąd się odczepił ?
Na niebiesko 6 kabli idących od regulatora
Na czerwono ( nr 2 ) obok baku paliwa , jakiś kabel na którym jest zrobione zamknięcie
No i jeszcze regulator którego nigdzie nie ma na necie 6pin
znalazłem od kingwaya
6 pin kolory te same, zółta wtyczka podjedzie, zielony-czerwony-czarny trzeba będzie przerobić, ale powinno działać, co wy na to?
No więc panowie pomocy