Witam
posiadam do swojego can am outlander 800 xt z 12 r dwa kluczyki jeden czarny zagubiłem a na szarym jedzie 45mil 72kmh wiem ze można go przekodować lecz ostatnio wpadłem na pomysł i odpielem kostkie od licznika i nie blokuje go idzie do konca tylko wydaje mi sie ze nie chodzi wspomaganie jak odepne licznik i ze troche slabiej przyspiesza czy mogł by ktos sprawdzic to w swoim outlanderze i potwierdzic moje obawy ??????
z góry dzięki wszystkim za wyrozumiałośc
Can am 800 xt 2012r troche dziwne zachowanie
-
- Quad:: can am outlander 800xt 2012r
- Imię: andzelo
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Can am 800 xt 2012r troche dziwne zachowanie
a może prościej wpiąć licznik, dorobić kluczyk - tak jak powinno być ?
dziwny masz pomysł... takie pomysły w can-amie mogą mieć swoje bardzo kosztowne konsekwencje...
lepiej zrób jak należy...
dziwny masz pomysł... takie pomysły w can-amie mogą mieć swoje bardzo kosztowne konsekwencje...
lepiej zrób jak należy...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
-
- Quad:: can am outlander 800xt 2012r
- Imię: andzelo
Re: Can am 800 xt 2012r troche dziwne zachowanie
witam .
chciałem żeby ktoś sprawdził czy odczucia po odpięciu licznika są takie jak moje czy nie . bo naprawdę jest to ledwo wyczuwalne . przeprogramuje kluczyk za 2 tyg lecz na ta chwile nie mam czasu a musze jeździć wiec proszę o podpowiedz jest to dosłownie 3 min
chciałem żeby ktoś sprawdził czy odczucia po odpięciu licznika są takie jak moje czy nie . bo naprawdę jest to ledwo wyczuwalne . przeprogramuje kluczyk za 2 tyg lecz na ta chwile nie mam czasu a musze jeździć wiec proszę o podpowiedz jest to dosłownie 3 min