bashan

Wasze doświadczenia i pytania związane z chińskimi quadami
ODPOWIEDZ
xelectricx
Quad:: żadnym
Imię: j

bashan

Post autor: xelectricx » wt 04 lut, 2014

Witam czy warto kupić bashana niech wypowiedzą się włascicele tego quada

Zigi
Quad:: Bashan 250
Imię: Mariusz

Re: bashan

Post autor: Zigi » wt 04 lut, 2014

Dla mnie bashan to byl jeden z nielicznych quadow, na które sobie moglem pozwolić. Po pierwsze miał mieć homologacje i miał być nowy. W 3 miesiące przejechałem nim 1400km i jedyne co się z nim stało to zerwałem łańcuch, i wymieniłem go na japoński did i dzisiaj jakiś syf mi się do gaźnika dostał i zaczął przelewać paliwo. Ale już wyczyściłem gaźnik i jest ok. Ja tam nie narzekam, chociaż mógłby być mocniejszy ale spokojnie na haldach na podjazdach daje rade, 80km/h nim jechałem. Jak dla mnie jak o 1 quad jest w sam raz, trochę się nauczę mechaniki przy nim. Częsci tanie jakby co. Napewno zaraz będziesz miał wiele postów ze chińskie to badziewie i tylko Japonia, ale nie każdego stać na markowy sprzęt.

Awatar użytkownika
oolsztyniak
Moderator
Quad:: xxc 1000r
Imię: Łukasz

Post autor: oolsztyniak » śr 05 lut, 2014

Bashan to najlepszy quad na świecie :ok:
Warto go kupić :ok:
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc :(
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga :twisted:

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.

xelectricx
Quad:: żadnym
Imię: j

Post autor: xelectricx » śr 05 lut, 2014

dzięki za odpowiedzi

velkan115
Quad:: Bashan 200cc

Post autor: velkan115 » śr 05 lut, 2014

Witam wiem że troche nie na temat ale też mam bashana i mam problem mam nadzieje ze ktoś mi pomoże otóż w przewodach paliwowych mam powietrze.:( Wymieniłem gażnik, przewodziki poliwowe, zaworek i nadal jest powietrze. Dodam że quad odpali jak naleci paliwo do gaznika ale jak sie już wypali to quad gasnie bardzo prosze o pomoc

Zigi
Quad:: Bashan 250
Imię: Mariusz

Post autor: Zigi » ndz 23 lut, 2014

Na poczatku sprawdz drożność kranika, bo często sie zapycha. U mnie np w filterku jest 3/4 powietrza ale wszystko chodzi ok. Jeszcze sproboje dac jakoscowo lepszy filterek i zobacze czy bedzie sie napalnial caly czy i tak sie oprozni do ok 1/3.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chińskie quady”