bashan
-
- Quad:: żadnym
- Imię: j
bashan
Witam czy warto kupić bashana niech wypowiedzą się włascicele tego quada
Re: bashan
Dla mnie bashan to byl jeden z nielicznych quadow, na które sobie moglem pozwolić. Po pierwsze miał mieć homologacje i miał być nowy. W 3 miesiące przejechałem nim 1400km i jedyne co się z nim stało to zerwałem łańcuch, i wymieniłem go na japoński did i dzisiaj jakiś syf mi się do gaźnika dostał i zaczął przelewać paliwo. Ale już wyczyściłem gaźnik i jest ok. Ja tam nie narzekam, chociaż mógłby być mocniejszy ale spokojnie na haldach na podjazdach daje rade, 80km/h nim jechałem. Jak dla mnie jak o 1 quad jest w sam raz, trochę się nauczę mechaniki przy nim. Częsci tanie jakby co. Napewno zaraz będziesz miał wiele postów ze chińskie to badziewie i tylko Japonia, ale nie każdego stać na markowy sprzęt.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Bashan to najlepszy quad na świecie
Warto go kupić
Warto go kupić
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: żadnym
- Imię: j
dzięki za odpowiedzi
Witam wiem że troche nie na temat ale też mam bashana i mam problem mam nadzieje ze ktoś mi pomoże otóż w przewodach paliwowych mam powietrze. Wymieniłem gażnik, przewodziki poliwowe, zaworek i nadal jest powietrze. Dodam że quad odpali jak naleci paliwo do gaznika ale jak sie już wypali to quad gasnie bardzo prosze o pomoc
Na poczatku sprawdz drożność kranika, bo często sie zapycha. U mnie np w filterku jest 3/4 powietrza ale wszystko chodzi ok. Jeszcze sproboje dac jakoscowo lepszy filterek i zobacze czy bedzie sie napalnial caly czy i tak sie oprozni do ok 1/3.