Jakiego qłada przeprawowygo byśćie polecili, marka/pojemność
Re: Jakiego qłada przeprawowygo byśćie polecili, marka/pojem
Witam ponownie , normalnie tragedia obejrzałem kilka oferowanych quadów i tylko się zawiodłem . Czy naprawdę niema czegoś używanego w dobrym stanie , bo to co widziałem to jakaś masakra była .
A ja myślałem że pojadę obejrzę kupię i już w weekend będę jeździł , a to nie jest takie proste znaleźć godny egzemplarz to co oglądałem było w cenie koło 25.000-30.000 tyś. , a ja nie dał bym nawet 15.000 , ludzie są jacyś niepoważni , albo ja za bardzo wymagający , w większości usłyszałem co pan chce kupić za takie pieniądze , jak pan chce quada nowego to do salony idź .
A ja myślałem że pojadę obejrzę kupię i już w weekend będę jeździł , a to nie jest takie proste znaleźć godny egzemplarz to co oglądałem było w cenie koło 25.000-30.000 tyś. , a ja nie dał bym nawet 15.000 , ludzie są jacyś niepoważni , albo ja za bardzo wymagający , w większości usłyszałem co pan chce kupić za takie pieniądze , jak pan chce quada nowego to do salony idź .
Przez telefon wszystko jest piękne a na miejscu ?!
Ale poszukiwania trwają dalej w końcu coś znajdę odpowiedniego . Jeszcze jedna małe pytanie , a suzuki king quad ? jak to sprawdza się w praktyce ?
Ale poszukiwania trwają dalej w końcu coś znajdę odpowiedniego . Jeszcze jedna małe pytanie , a suzuki king quad ? jak to sprawdza się w praktyce ?
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Sprawdza się a dodatkowo pali najmniej z quadow które znam
My wypalamy 10-12 litrów a KQ 7
Tyle że hmm jest brzydki
My wypalamy 10-12 litrów a KQ 7
Tyle że hmm jest brzydki
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: Halina 680
- Imię: Pawel
King jest taki oklepany ... ale to samo można powiedziedziec o Rinconei i Grizly .
Wielkim plusem to jest spalanie ... niewiem jak to jest ale one naprawde palą 20 % mniej.
Jakbyś znalazł KInga w dobrym stanie to tylko brać. Ja myśle nad sprzedażą swojej perełeczki i kupnie czegoś ... ( i zapewno tez to będzie Rincon - tylko z blachami ( bo moj ma wszydtkie papiery oprócz jednego najwazniejszego - import indywidulany i z blach nici ) - wiec traktorka wychwalam, ze jest och ah )
Wielkim plusem to jest spalanie ... niewiem jak to jest ale one naprawde palą 20 % mniej.
Jakbyś znalazł KInga w dobrym stanie to tylko brać. Ja myśle nad sprzedażą swojej perełeczki i kupnie czegoś ... ( i zapewno tez to będzie Rincon - tylko z blachami ( bo moj ma wszydtkie papiery oprócz jednego najwazniejszego - import indywidulany i z blach nici ) - wiec traktorka wychwalam, ze jest och ah )
Ja niedawno zmieniłem rubicona na KQ450. Szukałem 700ki, ale nie mogłem znaleźć nić ciekawego. 450ka ma 38km czyli nie tak mało, mi w zupełności wystarcza. W porównaniu do rubicona ma sporo lepsze przyśpieszenie, i Vmax (mi jak sprawdzałem udało się wyciągnąć 101km/h). Jak robiliśmy test z kolegą na KQ750 to dopiero od 60km/h było widać różnicę. A w normalnej jeździe nigdy nie muszą na mnie czekać KQ450 mogę z czystym sumieniem polecić, choć jest go tak samo trudno kupić jak dobrego rubicona. Ale trzeba być cierpliwym i na pewno się coś znajdzie.
Koledzy to wszystko z kupnem quada używanego to jakaś masakra , ja myślałem że znaleźć dobre auto jest ciężko , ale quada jeszcze ciężej , nie myślcie że zapomniałem o wrzuceniu fotek zakupionego quada ja po prostu nic nie znalazłem , a po tym co widziałem boję się jechać gdzieś dalej bo szkoda czasu i pieniędzy
TRAGEDIA !!!!!!!
TRAGEDIA !!!!!!!
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
Witam jak chcesz wydać 30-35 tyś to kup nowego Cf 800.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Witam, przeczytaj temat od początku a później komentuj
Pierwszy i ostatni post to nie wszystko
Pierwszy i ostatni post to nie wszystko
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Myślałem o tym ale ten quad może nie sprostać moim oczekiwaniom wole posłuchać bardziej doświadczonych w tej dziedzinie nisz ja , a grizzly za tę kasę w dobrym stanie dostać jest ciężko mimo że nie jest to mało , ale wszyscy sprzedający twierdzą że swoimi quadami jeżdżą tylko na rybki i na grzyby . Ja wolę poczekać i mieć coś porządnego bo nie stać mnie na sprzęt który co wyprawę będę musiał naprawiać , ale dzięki za radęsebavfr pisze:Witam jak chcesz wydać 30-35 tyś to kup nowego Cf 800.
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Jeżeli będziesz się wybierał na rybki, albo na seks do lasu do moim zdaniem śmiało możesz kupować CF-ki albo Kymco, ale jak się wciągniesz w błoto to te maszyny długo nie pożyją bez napraw.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź