Dzień Dobry ! Jestem nowy na tym forum i mam kilka pytań do was. Mam zamiar kupić sobie quada i myślę o Yamaha 250, 350 albo 450. Ja bedem miał 16 lat za nie długo i mam około 170 cm i warze 50-60 kilo. Jaki quad by mi spasował?
Ja już miałem quada 110 chińczyka i już nie chce mieć chińczyka, dostałem go na komunie i po 2-3 latach się rozsypał Wiec mam jakieś doświadczenie i myślę najwięcej nad 350. Myślicie ze 450 będzie z mocna, albo 250 za słaba jak się już oswoję z quadem, bo nie mam zamiar sprzedawać tego quada tak szybko?
Mam do wydania około 8 tysiaków, ale jak by była jakaś super okazja to mogę dać do 10 tys.
Jak wypada eksploatacja takiej Yamahy co ile trzeba zmienić olej? I jak z awaryjność ?
A może polecacie jakieś inne quady na przykład Honde, nie chce żadnego chińczyka
Z góry dzięki.
Yamaha Raptor 250 albo 350 a może 450?
Re: Yamaha Raptor 250 albo 350 a może 450?
Tak polecam TRX 400 albo LTZ 400. Eksploatacyjnie wypadają dużo lepiej od rapiego 350.
poczytaj moje posty ostatnio wiele razy porównywałem te dwie maszyny.
poczytaj moje posty ostatnio wiele razy porównywałem te dwie maszyny.
Ozo Drapers Squad
Re: Yamaha Raptor 250 albo 350 a może 450?
Tylko ze słyszałem ze zawieszenie w TRX 400 nie jest tak dobre, a ty jak byś miał wybierać po miedzy TRX 400 a LTZ 400 to którego byś wybrał?
Mam jeszcze jedno pytanie, z twojego doświadczenia będą ceny quadów drożeć na wiosnę i lato? Bo ja mam zamiar kupić quada gdzieś w maju albo czerwcu.
I na co trzeba patrzeć jak się kupuje takiego quada?
Mam jeszcze jedno pytanie, z twojego doświadczenia będą ceny quadów drożeć na wiosnę i lato? Bo ja mam zamiar kupić quada gdzieś w maju albo czerwcu.
I na co trzeba patrzeć jak się kupuje takiego quada?