wylewa sie olej po odkreceniu korka
wylewa sie olej po odkreceniu korka
witam panowie zakupilem ostatnio suzuki ltz 400 i chcac sprawdzic stan oleju odkrecilem korek do sprawdzania stanu a tam zaczal mi cieknac olej niewiecie co to moze byc? wywalilo mi go chyba z 1 litr tak jakby podcisnieniem pomocyy
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: wylewa sie olej po odkreceniu korka
trzy opcje :
1. za duzo ktoś wlał, ale jak? pod skosem
2. do oleju dostało sie paliwo... uuu, niedobrze.... powąchaj olej bedziesz czuł
3. do oleju dostała sie woda - będzie zamiast oleju kawa z mlekiem lub kaszka... tez niedobrze jak powyżej
innych przyczyn nie widze, olej sie przeciez nie rozmnaża
1. za duzo ktoś wlał, ale jak? pod skosem
2. do oleju dostało sie paliwo... uuu, niedobrze.... powąchaj olej bedziesz czuł
3. do oleju dostała sie woda - będzie zamiast oleju kawa z mlekiem lub kaszka... tez niedobrze jak powyżej
innych przyczyn nie widze, olej sie przeciez nie rozmnaża
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
juz oddalem quada gosciowi od ktorego go kupilem oddal mi kase a wlasnie bylo troche czuc paliwem to co moglo byc?
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Zepsuł się kranik podciśnieniowy do paliwa i przelewał benze odmą do komory silnikowej.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź