Cf Moto X8 osłony spodu i pług
- robertw77
- Quad:: CF MOTO X8 Terralander
- Imię: Robert
Re: Cf Moto X8 osłony spodu i pług
Witam....Moja maszynka tez już gotowa do zimy tylko ze wykonałem inne mocowanie pluga ale to nie jest przeszkoda żeby przerobić....
Pozdrawiam..
Odnosnie oslon spodu::: tez mam te z logo CF MOTO i już się tak nie blyszcza po kilku bardzo udanych wyprawach i pojawil się lekki wgniot na oslonie spodu pod silnikiem
Wiec czy z importu czy krajowe wykonanie jeśli ma się uszkodzić to się tego nie zmieni oraz aluminium sniedzieje jeśli ma kontakt z woda itp...
Pozdrawiam..
Odnosnie oslon spodu::: tez mam te z logo CF MOTO i już się tak nie blyszcza po kilku bardzo udanych wyprawach i pojawil się lekki wgniot na oslonie spodu pod silnikiem
Wiec czy z importu czy krajowe wykonanie jeśli ma się uszkodzić to się tego nie zmieni oraz aluminium sniedzieje jeśli ma kontakt z woda itp...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Daniel jaka jest szerokość tego pługa? i na PW zadałem pytanie
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
poszlo...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
witam wszystkich podpowiedzcie gdzie można kupić te orginalne oslony do X8 i jaka cena
Polecam te osłony, są naprawdę grube i porządne.
Przed montażem polecam rozłożyć sobie na podłodze każdą część i przyłożyć wszystkie śruby bo łatwo się pomylić i na koniec może zabraknąć i trzeba zmieniać, instrukcja jest dosyć słabo czytelna i nie widać pod które śruby jakie podkładki, ale łatwo się domyślić.
Jeśli mamy oryginalną płytę montażową pod pług osłonę trzeba naciąć delikatnie.
No i Pingwinowi polecam zmianę firmy kurierskiej na taką która zostawia awizo, dzwoni do klienta by się umówić, i potrafi cokolwiek powiedzieć jak się do nich zadzwoni bo ta tego nie potrafi.
Mimo że z Waszej strony przesyłka była wysłana o czasie to o czasie dotarła tylko dlatego że sam musiałem po nią jechać na drugi koniec miasta.
I taka banda pseudokurierów robi Wam antyreklamę
Przed montażem polecam rozłożyć sobie na podłodze każdą część i przyłożyć wszystkie śruby bo łatwo się pomylić i na koniec może zabraknąć i trzeba zmieniać, instrukcja jest dosyć słabo czytelna i nie widać pod które śruby jakie podkładki, ale łatwo się domyślić.
Jeśli mamy oryginalną płytę montażową pod pług osłonę trzeba naciąć delikatnie.
No i Pingwinowi polecam zmianę firmy kurierskiej na taką która zostawia awizo, dzwoni do klienta by się umówić, i potrafi cokolwiek powiedzieć jak się do nich zadzwoni bo ta tego nie potrafi.
Mimo że z Waszej strony przesyłka była wysłana o czasie to o czasie dotarła tylko dlatego że sam musiałem po nią jechać na drugi koniec miasta.
I taka banda pseudokurierów robi Wam antyreklamę
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Dziękuję za uwagę... Masz rację pomimo wywiązania sie przez nas z usługi, kurierzy mogą wszystko popsuć....
Niestety nierzetelni kurierzy się zdarzają w każdej firmie przewozowej. Obserwując ilość skarg to na GLS-a mamy ich najmniej i to było z naszej strony przyczyną wybrania tej firmy (a inne składały swoje oferty, często tańsze oferty). Trzymamy się z dala od firm typu kolporter i innych wyznalazków, którzy dają niższą cenę i dużo niższą jakość...
Z cała pewnością zwrócimy na to uwagę , dzięki
Niestety nierzetelni kurierzy się zdarzają w każdej firmie przewozowej. Obserwując ilość skarg to na GLS-a mamy ich najmniej i to było z naszej strony przyczyną wybrania tej firmy (a inne składały swoje oferty, często tańsze oferty). Trzymamy się z dala od firm typu kolporter i innych wyznalazków, którzy dają niższą cenę i dużo niższą jakość...
Z cała pewnością zwrócimy na to uwagę , dzięki
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
witam kolegę mam pytanie jaka cena tych leprzych oslon do x8
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Patrząc po Internecie to od 1200 do 1500 .
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
koledzy ale nie wiem które wybrać wiec wole zapytać
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Weź oryginalne
A czy lepsze te czy te?
Osobiście nie widzę różnicy poza tym że te się świecą a te nie
Na pewno będą lepsze niż plastikowe
A czy lepsze te czy te?
Osobiście nie widzę różnicy poza tym że te się świecą a te nie
Na pewno będą lepsze niż plastikowe
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son