Problem ze skrzynią biegów w bashan bs250s-11b 229ccm
Problem ze skrzynią biegów w bashan bs250s-11b 229ccm
Witam wszystkich forumowiczów jestem tutaj nowy i mam nadzieję ze ktoś mi pomoże ponieważ nie tak dawno kupiłem bashana 229ccm i jak to na nowicjusza przystało pojechałem w pola poszaleć kiedy się zakopałem włączyłem wsteczny bieg i ostro ruszyłem do tylu wtedy coś w skrzyni biegów się stało ze sprzęgło zapiszczało i quad zgasł a ja nie potrafiłem wyłączyć biegu. kiedy go wyciągnięciem rękoma z mokradła to musiałem poszarpać nim żeby wo gule włączyć na luz teraz wygląda to tak jakby skrzynia się zakleszczała lecz ja myślę ze poszedł jakiś tryb w skrzyni i porostu to wszystko się kantuje. zauważyłem tez ze mam malutki luz na zębatce łańcucha w silniku czy to możne być przyczyna tego ze coś się w skrzynie popsuło?? jeśli ktoś może mi pomóc jak ten mój problem rozwiazać będę wdzięczny. pozdrawiam Tomek
-
- Quad:: Jianshe 250 JS-171FMM
- Imię: Mariusz
Re: Problem ze skrzynią biegów w bashan bs250s-11b 229ccm
daj fotke quada bo jak masz ten sam silnik jak ja to ci pomoge
hej mariusz325 jestem teraz w pracy za granica. kiedy bebe w Polsce za tydzien i bede myslal cos z tym zrbic to zrobię fotkę silnika i wyśle do ciebie. pozdro i z góry dzieki. Miałeś jakieś podobne problemy??
http://otomoto.pl/bashan-bs250s-5-quad-250-igla-zarejest-M3890958.html mam taki sam silnik jak ten na stronce
-
mój silnior jest inny aleeee... Spóść olej z silnika,odkręć prawy dekiel i zobacz na sprzęgło .Masz quada na łańcuch pewnie.
-
mój silnior jest inny aleeee... Spóść olej z silnika,odkręć prawy dekiel i zobacz na sprzęgło .Masz quada na łańcuch pewnie.
ok dzieki za tydzien bede w domu to zerkne. Tak moj ma lancuch. pozdrowionka