EXTREME SQUAD ŁóDZ
Nie bylo Ciebie to ktos musial robic Inni tez porobili,ale narazie nic nie dostalam od nikogo, wiec pewno wrzuca na forum jak ruszy.
Co do kolejnej ustawki to my jak zwykle zwarci i gotowi - nie do zdarcia Pokombinujemy z transportem, bo niestety ale pewno przyjdzie taki dzien,ze mimo waszej dobrej checi nie poratujecie
A Ty juz tak na silach zeby jezdzic ?
Co do kolejnej ustawki to my jak zwykle zwarci i gotowi - nie do zdarcia Pokombinujemy z transportem, bo niestety ale pewno przyjdzie taki dzien,ze mimo waszej dobrej checi nie poratujecie
A Ty juz tak na silach zeby jezdzic ?
EXTREME SQUAD LODZ
Siema Wiara! Od dzisiaj jestem Adamo,czyli Adam Wasz przewodnik turystyczny he,he.Szykuję właśnie traskę na niedzielę .Start Gostynin - meta Kowal (CPN). Do przejechania 50 km. po drodze Krzywie/Miałkówek/Duninów Duży/Dąb Mały/Dobiegniewo/Telążna Leśna/Dębniaki/Leśna Polana/Grodztowo.100% trasy leśnej,jeziora,rzeczki hm,hm i niezłe wzniesienia.Ja zajołem się mapą, a kto zaklepie pogodę?
EXTREME SQUAD LÓDZ
Przewodniku widze,ze sie nie ociagasz
100% trasy lesnej brzmi niezle, wzniesienia jeszcze bardziej
Co do pogody, to gdzie brac quadowa to i pogoda ... z reszta zawsze jakas jest.
A czy ja moge prosic braci o przeslanie fotek na meila alicja.duraj@wp.pl , bo sie tym razem widze ociagamy....
Arek jak na RRV nasz podczepisz to jedziemy trase pod zawodnika, a nie turystyczna hehe....
100% trasy lesnej brzmi niezle, wzniesienia jeszcze bardziej
Co do pogody, to gdzie brac quadowa to i pogoda ... z reszta zawsze jakas jest.
A czy ja moge prosic braci o przeslanie fotek na meila alicja.duraj@wp.pl , bo sie tym razem widze ociagamy....
Arek jak na RRV nasz podczepisz to jedziemy trase pod zawodnika, a nie turystyczna hehe....
EXTREME SQUAD LODZ