Rozmowa z Michałem Dudkiem z Honda Poland o planach quadowych na 2010 rok, przeprowadzona na II Ogólnopolskiej Wystawie Motocykli i Skuterów w Warszawie.
W naszej ofercie są bardzo ciekawe quady o mniejszych pojemnościach, a do tego w bardzo atrakcyjnych cenach np. TRX250 już od 13.900 zł. Warto zwrócić również uwagę na TRX420FA z napędem na 4 koła, z dwu sprzęgłową przekładnią, charakteryzującego się dobrym przeniesieniem napędu i całkiem niezłą skutecznością w ciężkim terenie.
Zapraszam na stronę główną:
Honda – co jeszcze oprócz Rincona?
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Póki co quadowa emeryturka :)
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
Re: Honda – co jeszcze oprócz Rincona?
Spodziewałem się czegoś nowego z tej wypowiedzi a tu dalej wieje nudą i stagnacją. Jaskółka w postaci sponsorowania DB to chyba wszystko na co było stać przedstawicieli tej marki w 2010. A tłumaczenie się kryzysem według ich opini zwalnia marketingowców od działań. Całe szczęście że faktycznie pojazdy tej marki same się bronią, po za znanym mi dobrze Rinconem miałem okazję testować 420-kę i uważam że jest to super quad dla początkujących rajderów, brak mu może trochę prędkości i z tego względu średnio nadaje się na maratony ale do np. turystyki, wypadów czy większości przeprawówek nadaje się znakomicie.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Honda TRX250EX - to również dosyć przyzwoita konstrukcja - typowa Honda, niewyżyłowana. Testowaliśmy ją ostatnio. Przy cenie 13 900 wydaje się być dobrą propozycją - żeby tylko jeszcze ją zarejestrować można było... A może będzie można - kto to wie
Póki co quadowa emeryturka :)
A jak Ci się wydaje ?? Oczywiście że tak czytaj ze zrozumieniem
A mnie się wydaje że nie zawsze, kolego nehaali. Dodatkowo pięknie odgrzałeś kotleciaka
Ozo Drapers Squad