Krzychu nie obiecuje bo nie podrodze mi ten sklep jak holera a czasu ostatnio mam mało ale się postaram jak nie to może Rafała poproszę bo on ma blisko, czemu ty zawsze wszystko na ostatnią chwile robisz, w zeszłym tyg. byłem 2x w tym sklepie a w tym tyg we wtorek ... przypomnij mi tylko jaką średnice bo nie pamiętam czy 70 czy 80nikus_22 pisze:Maszyna prawie ogarnieta rysiek jak bedziesz mogl to kup ta rure a w niedziele jestem na bankRysiek pisze:Szczotke ? to dobrze może wkońcu porządnie quada umyje z tą szczotką
Czemu nie odpowiedziałeś gdzie był ten syf ja ci napisałem na którym stanowisku się myłem.
Ja to jestem chętny (nawet perspektywa sprzątania myjni mnie nie odstrasza), ale mam taki zapie.........l, że po ostatniej niedzieli nawet quada z lawety nie zdjołem i biedny moknie.... jak bym był pewnien że wszystko sprawne to już bym nie zdejmował
KRZYCHU jak tam ogarnołeś machine
Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Pozdrawiam Rysiek
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
No i jak tam panowie z tą najbliższą niedzielą kto chętny
Ja się postaram być mam troszkę problemów technicznych (w pracy) ale czego się nie robi żeby nie leżeć w niedziele z babą przed telewizorem , albo nie daj boże iść na zakupy - Tomek ostatnio poszedł i tak się zmęczył że Mu się przywidziało że myjnie ubrudziłem
Ja się postaram być mam troszkę problemów technicznych (w pracy) ale czego się nie robi żeby nie leżeć w niedziele z babą przed telewizorem , albo nie daj boże iść na zakupy - Tomek ostatnio poszedł i tak się zmęczył że Mu się przywidziało że myjnie ubrudziłem
Pozdrawiam Rysiek
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
ja tez będę mam nadzieje ze mi gadzina zapali
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek