KFX700 2007r. ze Skaryszewa pod Radomiem odradzam zakupu
KFX700 2007r. ze Skaryszewa pod Radomiem odradzam zakupu
Witam , dzisiaj pojechałem oglądać Kawasaki KFX700 z 2007r. zrobiłem 600km tam i z powrotem pod Radomiem (Skaryszew) i niestety quada nie kupiłem, quad wystawiony jest na allegro i tablicy za 12500zł czrny oklejony folią karbonową. Przez telefon wypytałem sprzedającego o stan techniczny i wizualny , sprzedający powiedział że zaczepy tylnego plastiku są oberwane i że reszta jest OK. Niestety na miejscu okazało się zupełnie co innego (a na zdjęciach tak ładnie wygląda) na quadzie nie ma zaczepu , który by się dobrze trzymał a niektóre plastiki poskręcane są wkrętami do płyt gk ,plastiki są żle spasowane i nie zachodzą na siebie dodatkowo oklejone są folią karbonową żeby nie było widać pęknięć , brak wypełnienia lewego reflektora , no i jeszcze quad był po takim wypadku że miał zmienioną ramę o czym dowiedziałem się na miejscu gdy chciałem sprawdzić numery vin na ramie , niestety ich tam nie ma. Owszem sprzedający ma tabliczkę zastępczą z numerem vin przykręconą do tylnego plastiku!!!! Ręce mi opadły i powiedziałem k....wa co to jest. Jedyną dobrą rzeczą w tym quadzie jest silnik , który pięknie pracuje i nic więcej. Mam nadzieję , że mój post pomoże osobom które planowały zakup tego quada i zaoszczędzą sobie wycieczki.
- tomix32
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: Kawasaki KFX 700
- Imię: Tomek
Re: KFX700 2007r. ze Skaryszewa pod Radomiem odradzam zakupu
Witam,to jest ten quad http://tablica.pl/oferta/kawasaki-kfx-7 ... 63afe646e1
Atv-Team Sulechów
Kawasaki KFX 700
Kawasaki KFX 700
Re: KFX700 2007r. ze Skaryszewa pod Radomiem odradzam zakupu
TAK dokładnie to ten quad.