CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Tak fabryczną możesz zmienić oraz jej osprzęt nie ma z tym problemu lecz dodatkowej już nie co do hebla można zamontować lecz powinien to zrobić serwis wraz z wpisem w książkę i system przeglądów .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
No nic to dodatkową będę demontował na przeglądy
Nie no żartuję, założę po gwarancji
Hebel dam do założenia jak przegląd będą robili i powiem, żeby zrobili wpis w książkę.
Nawet jak serwis założy dodatkową wyciągarkę z wpisem do książki to i tak będzie po gwarancji?
Nie no żartuję, założę po gwarancji
Hebel dam do założenia jak przegląd będą robili i powiem, żeby zrobili wpis w książkę.
Nawet jak serwis założy dodatkową wyciągarkę z wpisem do książki to i tak będzie po gwarancji?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Może nie jeżeli byś to zlecił serwisowi a serwis do nas by wysłał zapytanie czy może itp: to prawdopodobnie było by ograniczenie gwarancji, tak jak to chyba było z 2 razy i polegało na wyłączeniu wszystkiego co elektryczne oraz chyba ramy .oolsztyniak pisze:Nawet jak serwis założy dodatkową wyciągarkę z wpisem do książki to i tak będzie po gwarancji?
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
To nie ruszam w takim razie.
Ale hebel to chyba nie problem?
Tu ograniczeń nie ma ?
Ale hebel to chyba nie problem?
Tu ograniczeń nie ma ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
w czwartek to mojego quada dopiero zaszczyt spotka , nie będę się rozpisywał, dam znać w piątek
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
he he he he ciekawemaciekwik pisze: w czwartek to mojego quada dopiero zaszczyt spotka , nie będę się rozpisywał, dam znać w piątek
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Zgodnie z zobowiązaniem krótka informacja o zamontowanym dodatkowym oświetleniu:
Zakupiłem od Mikusia panel Ledle'r (60W - 5200lm) na przód i na tył Ledler (2000lm).
Mikuś przygotował okablowanie wraz przełącznikami (które niestety usunąłem gdyż zmieniła się koncepcja .
Założenie - tak zamontować dodatkowe oświetlenie żeby nie wiercić nic w Quadzie. UDAŁO SIĘ!
Tak wygląda świat przy normalnym oświetleniu
przygotowanie listwy aluminiowej na której będzie zamontowany panel przedni - listwa przymocowana do bagażnika na obejmach do rur hydraulicznych
Panel zamontowany
Zastanawiałem się jak rozwiązać problem z przełącznikami żeby nie dziurawić obudowy, osłon lub innych plastików (np na kierownicy) i jeeest zastosowałem przełącznik do świateł z skutera (chińskiego)
zamocowany do bagażnika za gaśnicą - nadal nic nie wierciłem
Ledler'y przód
Ledler tył
a tak świecą Ledler'ki z przodu
Więcej - wraz dokładnym opisem gdzie wylądowały przekaźniki umieszczę na mojej stronie już niedługo
UWAGA:
Ponieważ na drugi forum zapytano dlaczego Ledler'ki tak słabo świecą odpowiadam:
Świecą super , patrzeć na nie się nie da jednak zdjęcie z komórki nie oddaje stanu faktycznego.
Postanowiłem więc zrobić w weekend paliki co 50 metrów i sprawdzić jak daleko świecą
Zakupiłem od Mikusia panel Ledle'r (60W - 5200lm) na przód i na tył Ledler (2000lm).
Mikuś przygotował okablowanie wraz przełącznikami (które niestety usunąłem gdyż zmieniła się koncepcja .
Założenie - tak zamontować dodatkowe oświetlenie żeby nie wiercić nic w Quadzie. UDAŁO SIĘ!
Tak wygląda świat przy normalnym oświetleniu
przygotowanie listwy aluminiowej na której będzie zamontowany panel przedni - listwa przymocowana do bagażnika na obejmach do rur hydraulicznych
Panel zamontowany
Zastanawiałem się jak rozwiązać problem z przełącznikami żeby nie dziurawić obudowy, osłon lub innych plastików (np na kierownicy) i jeeest zastosowałem przełącznik do świateł z skutera (chińskiego)
zamocowany do bagażnika za gaśnicą - nadal nic nie wierciłem
Ledler'y przód
Ledler tył
a tak świecą Ledler'ki z przodu
Więcej - wraz dokładnym opisem gdzie wylądowały przekaźniki umieszczę na mojej stronie już niedługo
UWAGA:
Ponieważ na drugi forum zapytano dlaczego Ledler'ki tak słabo świecą odpowiadam:
Świecą super , patrzeć na nie się nie da jednak zdjęcie z komórki nie oddaje stanu faktycznego.
Postanowiłem więc zrobić w weekend paliki co 50 metrów i sprawdzić jak daleko świecą
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Jak zrobisz test z palikami to będzie widać dokładnie.
Widzę Sławek że masz fajny patencik na gaśnicę . to jakieś specjalne mocowanie czy taka samoróbka ?
jak latasz to gaśnica nie chodzi luźno , nie przekręca się ?
jak latasz to gaśnica nie chodzi luźno , nie przekręca się ?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
To oryginalne mocowanie z gasnicy - nie przekręca się bo oruruwanie w tym miejscu jest płąskie
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl