Nowy wita
Nowy wita
Witajcie. Jak temat wskazuje nowy jestem.
Mam juz 30 wiosen. Motorami śmigałem odkąd pamiętam niestety przez ostatnie 2 lata wszystkie jakie miałem się wywracały. Od 3 tygodni docieram nowego G700 (troche długo ale wiecej pracuje jak czasu wolnego)
Pochodze z Nowogardu okolice Szczecina.
Pozdawiam wszystkich
Piotrek
Mam juz 30 wiosen. Motorami śmigałem odkąd pamiętam niestety przez ostatnie 2 lata wszystkie jakie miałem się wywracały. Od 3 tygodni docieram nowego G700 (troche długo ale wiecej pracuje jak czasu wolnego)
Pochodze z Nowogardu okolice Szczecina.
Pozdawiam wszystkich
Piotrek
[size=75]Żyj tak aby innym było smutno gdy cię zabraknie[/size]
iras61:
Stargard także wita ale z tyn Szczecinem to przesadziłeś Szczecin to wiocha ups Shogun mnie zlinczuje
hmmm jestem nowy i juz się narażam ale masz racje przecież tam nie ma gdzie polatać to co czytam to shogum non stop pod stargardzem sie wozi
Ostatnio zmieniony sob 29 wrz, 2007 przez Leniwiec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
To może że to taka miła okrągła sumka forumowiczów to wszyscy dostaniemy od admina po nowym g7
No super by było Mogą być nawet z naklejką www.quadzik.pl jako reklama
No super by było Mogą być nawet z naklejką www.quadzik.pl jako reklama
Oj obawiam się że tyle piwa to quadem nie uciągne oj byłoby troche skrzyneczek....
a niech ktoś sobie zażyczy żubra to taki żubr mnie zabierze z quadem
Ok koniec pitolenia ładna pogoda śmigam zaraz po G7 i trza docierać...
Własnie Skoro jest nas juz ponad tysiąc są jakieś naklejki na samochód aby sie odróżniać od innych na drodze?? miło by było tak spotkać swojego a drodze a nie tylko w najbliższym bagienku
a niech ktoś sobie zażyczy żubra to taki żubr mnie zabierze z quadem
Ok koniec pitolenia ładna pogoda śmigam zaraz po G7 i trza docierać...
Własnie Skoro jest nas juz ponad tysiąc są jakieś naklejki na samochód aby sie odróżniać od innych na drodze?? miło by było tak spotkać swojego a drodze a nie tylko w najbliższym bagienku
Leniwiec...szybciej się spotkamy w bagienku niż na ulicy a obok szczecina jest gdzie latać i to nawet tak na ostro...trzeba tylko przetrzeć szlak obok odry...a jet co robić...tak na oko to w 11 godzin może się uda pokonać 25-30 km.....zabawa przednia hihi - tak jak LUBI nasza ekipa.... popatrz na szczecin
ps
Ireczku a my sobie ...pogadamy oj pogadamy.....
ps
Ireczku a my sobie ...pogadamy oj pogadamy.....
...dzień dobry...