czy mogę
Re: czy mogę
Koleżko nie ma czegoś takiego jak rejestr.
Jeśli chodzi o rejestrację to teoretycznie możesz, a w praktyce trzeba wykupić OC na nr ramy.
Jeśli chodzi o rejestrację to teoretycznie możesz, a w praktyce trzeba wykupić OC na nr ramy.
Ozo Drapers Squad
czyli moge miec ubezpieczenie na quada?
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
oc ac nw
na podstawie numeru ramy i innych dokumentów które masz do quada
na podstawie numeru ramy i innych dokumentów które masz do quada
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
ale nie musze miec rejestracji ??
- oolsztyniak
- Moderator
nie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
- Quad:: Halina 680
- Imię: Pawel
Kolego , OC możesz wykupić .... ale one kompletnie NIC nie daje jeśli nie masz rejestracji.
Dowiadywałem się u wielu źródeł ... te osoby które miały OC jeszcze mogą je przedłużyć ( chodz rownież w razie kolizji nie ma szans aby zadziałało ) .
OC wykupujesz i masz pewien czas na rejestracje ... jesli nie zrobisz to w tym czasie OC nie ma.
Dowiadywałem się u wielu źródeł ... te osoby które miały OC jeszcze mogą je przedłużyć ( chodz rownież w razie kolizji nie ma szans aby zadziałało ) .
OC wykupujesz i masz pewien czas na rejestracje ... jesli nie zrobisz to w tym czasie OC nie ma.
- oolsztyniak
- Moderator
Co Ty opowiadasz?
Jeśli chce startować w rajdach na zamkniętych imprezach gdzie nie wymaga się rejestracji OC jest wymagane. W przypadku kolizji z innym startującym poszkodowany może wystąpić o naprawę szkód z OC sprawcy.
Jeśli chce startować w rajdach na zamkniętych imprezach gdzie nie wymaga się rejestracji OC jest wymagane. W przypadku kolizji z innym startującym poszkodowany może wystąpić o naprawę szkód z OC sprawcy.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
- Quad:: Halina 680
- Imię: Pawel
Mozliwe to jest inne OC nie mam pojęcia jak to jest w imprezach zamkniętych.
Dowiadywałem się w kilku źródłach i nie można.
Jak uda CI się załatwić na moją Halinke masz wielką butelczyne u Mnie I nawet sie postaram sam ją przywieźć i z Tobą wypić dla towarzystwa
Co do Hondy mam wszytskie papiery na nią - oprócz jednego najbardziej potrzebnego - Import indywidualny ... ktory powoduje ze nei dam rady ją zarestrować.
Troche poczytałem i OC można wykupić na poruszanie się po drogach niepublicznych ... wiec pewnie na zamknięte imprezy się to przydaje.
Może w Mazowieckim sa jacyś cięci ... ale w kilku agencjach byl problem . Tłumaczenie ... kiedys było mozna teraz nie.
Ewentualnei jak było to mozna przedłuzyc .
Dowiadywałem się w kilku źródłach i nie można.
Jak uda CI się załatwić na moją Halinke masz wielką butelczyne u Mnie I nawet sie postaram sam ją przywieźć i z Tobą wypić dla towarzystwa
Co do Hondy mam wszytskie papiery na nią - oprócz jednego najbardziej potrzebnego - Import indywidualny ... ktory powoduje ze nei dam rady ją zarestrować.
Troche poczytałem i OC można wykupić na poruszanie się po drogach niepublicznych ... wiec pewnie na zamknięte imprezy się to przydaje.
Może w Mazowieckim sa jacyś cięci ... ale w kilku agencjach byl problem . Tłumaczenie ... kiedys było mozna teraz nie.
Ewentualnei jak było to mozna przedłuzyc .