Najbardziej niezawodny QUAD
Najbardziej niezawodny QUAD
Witam
Jestem za etapie zmiany quada na coś mocniejszego obecnie posiadam TRX 300 Foutrax ale w zimie brakuje mu mocy na drifty na śniegu no i ma stały napęd szukam niezawodnej maszyny i taniej w eksploatacji co polecacie.
Interesują mnie tylko oryginalne przeprawowe quady.
Jestem za etapie zmiany quada na coś mocniejszego obecnie posiadam TRX 300 Foutrax ale w zimie brakuje mu mocy na drifty na śniegu no i ma stały napęd szukam niezawodnej maszyny i taniej w eksploatacji co polecacie.
Interesują mnie tylko oryginalne przeprawowe quady.
Re: Najbardziej niezawodny QUAD
Jak miałeś hondę to nie zmieniaj marki bo wiesz ile jest warta...i zmień na rincona 680
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
Myślałem o RINCON-ie tylko jest to droga maszyna eksploatacji no i ma problemy z elektronicznym wtryskiem potrzebuje coś na gażniku
Droga w eksploatacji ??? Problem z wtryskiem
Poczytaj radku forum ....
Poczytaj radku forum ....
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
Ok poczytam
Jeśli bym nie wybrał RINCON-a to co byś polecał innego obawiam sie że może to być troszke za mocny pojazd dla mnie
Jeśli bym nie wybrał RINCON-a to co byś polecał innego obawiam sie że może to być troszke za mocny pojazd dla mnie
Problem z wtryskiem ? 8 tyś mam i nic takiego ?? Oświeć mnie kolego w czym leży ten problem
Ozo Drapers Squad
Nie wiem jak jest do końca ale znajomy który posiada yamahe gryzzly 700 mówił że przywieżli do nich RINCONA z uszkodzonym wtryskiem po zalaniu wodą. Nie jestem jakimś znawcą więc pisze do was o porade jakiego quada wybrać by był niezawodny Rincon jest za mocny dla mnie i dlatego sie go obawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A no jak się postarasz to nawet silnik w pół minuty zatrzesz. Wystarczy, że odpalisz bez oleju i dasz po odcince no i koszty będą. Hondy to najbardziej niezawodne i najtańsze w eksploatacji.
Jak twierdzisz, że Rincon jest mocny (po raz pierwszy spotykam się z tym twierdzeniem) to kupuj foremana 500, ale koniecznie z wersją automatyczną skrzyni - nie z tą z biegami przy nodze.
Jak twierdzisz, że Rincon jest mocny (po raz pierwszy spotykam się z tym twierdzeniem) to kupuj foremana 500, ale koniecznie z wersją automatyczną skrzyni - nie z tą z biegami przy nodze.
Ozo Drapers Squad
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Wszystki quady moją swoje zalety i wady i jeszcze takiego nie wyprodukowali aby był nie zawodny w każdym calu ale Honda jest ok mało awaryjna a mocą nie przeraża więc wybierz tą markę
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Ok dzięki poluje już na jednego formana 500 automat 2005 rok za 15 myśle że pójdzie więc to raczej rozsądna cena za taki sprzęt