CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Hmmm ciekawe z tymi amorkami. Zbiorniczki są inne czyżby zmienili zawias ?
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
jak fajnie są opisane - podane są dane w niutonach
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
opony kupiłem takie http://intermotors.pl/product-pol-31401 ... 5106-.html , dostałem bardzo duży rabat na te opony więc się skusiłem
pochwalę się jeszcze że wyciągarkę seryjną nareszcie zamieniłem na dragon3500 , mam nadzieje że ta już mnie wyciągnie z piekła
pochwalę się jeszcze że wyciągarkę seryjną nareszcie zamieniłem na dragon3500 , mam nadzieje że ta już mnie wyciągnie z piekła
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
W wersji z trzeciego kwartału tego roku były już inne amory.Ikar pisze:Hmmm ciekawe z tymi amorkami. Zbiorniczki są inne czyżby zmienili zawias ?
Sprężyny jakby grubsze i inny zbiornik gazowy.
Co do poprawek faktycznie robią to w miarę szybko i patrzą na reklamacje i to co najczęściej "pada" jest poprawiane i to na plus bo zamierzamy niebawem zakup kolejnej X8
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
tak z czystej ciekawości dwa pytania :maciekwik pisze:opony kupiłem takie http://intermotors.pl/product-pol-31401 ... 5106-.html , dostałem bardzo duży rabat na te opony więc się skusiłem
co było nie tak z Abuzami ?
sprawdzałeś wagę a raczej różnice na wadze tych opon ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Abuzy już się zjeździły, a wagi nie sprawdziłem, cena mnie podkusiła bo była naprawde atrakcyjna w porównaniu do tej co jest w necie, pewnie napiszesz że są cięższe i będzie lipa, już kupione i leżą w garażu więc jak przetestuję to napisze
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Nie wiem jaką miałeś cenę na to co kupiłeś ale abuzzy nie są jakoś straszliwie drogie? czekam na porównanie choć z góry wynik jest przesądzony. Opona typu bighorn poza powolnym zużyciem nie ma żadnych zalet... Ani na szuter, ani na błoto ani na śnieg... Niestety... Ale i tak czekam na zestawienie z abuzem. Może czegoś się dowiem nowego w porównaniu z abuzem.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
żadnych zalet? No chyba będą lepiej sobie radzić niż zdarte abuzy, a poza tym to w głębokim błocie abuzy tak się zalepiały błotem , może temu że już zdarte mocno były, że byle głębsze błoto i siedzi, a także po deszczu jak było troszkę ślisko to po dodaniu gazu tył mi w miejscu tańczył i dlatego kupiłem nowe opony i tak uważam że będą lepsze niż abuzy
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
na pewno będą lepsze niż wyjechane abuzy
ile przejechałeś na nich ?
ile przejechałeś na nich ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
no w końcu się zgadzamy
na abuzach przejechałem prawie 3500 km i w błocie już było słabo ale do latania bokiem to były idealne
na abuzach przejechałem prawie 3500 km i w błocie już było słabo ale do latania bokiem to były idealne