Witam! Polaris 700 - 800 Sportsman !!! Dobry wybór ????
atak naprawdę nie twierdzę że H R680 jest najlepsza,ale po ostatnich jazdach w towarzystwie BF,YG,KQ,HR680,H350 nie tylko ja stwierdziłem że HR 680 jest warta grzechu, a że jestem przed decyzją kupna nowego quadza po elminacji rynku do półfinału dotarł YG700 oraz HR680 ale po imprze u ITALA tylko HR680
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
No z tego co wymieniłeś to rzeczywiście do bezawaryjnych quadów przeprawowych kwalifikuje się praktycznie tylko Rincon i G700. Ja osobiście do tego składu dodałbym jeszcze Sportsmana i może Outlandera ale tutaj już znak zapytania, ponieważ wiem że ten quad do terenu ma zbyt dużego kopa, ciężko go wyczuć
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
no i po krótkiej wymianie poglądów nasze opinie są coraz bliższe oby scena polityczna IV RP była tak elastyczna więc rozumie że HR 680 to nie kupa ostrzegam mam rodzinkę na Śląsku Jastrzębie.Rybnik ,Żory itd mój ojciec to typowy hanys i co? wysyłać kuzynów?
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
Heheheh, to rzeczywiście nie daleko mam do nich
W HR 680 bardzo chwale skrzynie
Tego nie napisałem, napisałem jedynie że jego przedni napęd to kupa I tego nadal się trzymam, nie mogli dać visco lub normalnej blokady ?iras61:
HR 680 to nie kupa
W HR 680 bardzo chwale skrzynie
Ostatnio zmieniony czw 04 paź, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
odpalając potwora
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
sluchajcie, chcialbym dodac moja opinie i tego co slyszalem. chetnie sprawdze co jest wygodniejsze Rincon czy polaris,zrobie to w najblizsza sobote jak sie uda ale Ci co jezdzili Polarisami przyznadza ze nie ma tak wygodnego quada. jesli jednak ktos w to nei wierzy, proponuje wziasc pierwszego lepszego sportsmana i sie przekonac ew. podjechac do nas, tu mamy ich sporo
po drugie torsen - jest to cekawe rozwiazanie ale w porownaniu z pelnablokada i do tego taka ktora zalacza sie automatycznie po prostu nie ma porownana. krece sporo filmow i przygladam sie przejazdom kazdemu quadowi ktory pokonuje dana przeszkode. proponuje zrobic to samemu. mam piekne ujecie na ktorym Hawkeye przejezdza na sporo mneijszych i gladszych oponach dzieki blokadzie a za nim Rincon - na swietnych butach staje w polowie poniewaz sie zakopuje - to jest sprawdzone. oczywiscie zgadzam sie co do wytrzymalosci i dzielnosci H680 - bardzo lubie tego quada ale to nie jest optimum.
jeszcze jedna wazna informacja. G700 nie jest to typowa przeprawowka a rarczej quad dla kogos o zacieciach bardziej sportowych i to nie jest moj aopinia a raczej kogos kto dosc dobrze poznal tę maszynę.
po drugie torsen - jest to cekawe rozwiazanie ale w porownaniu z pelnablokada i do tego taka ktora zalacza sie automatycznie po prostu nie ma porownana. krece sporo filmow i przygladam sie przejazdom kazdemu quadowi ktory pokonuje dana przeszkode. proponuje zrobic to samemu. mam piekne ujecie na ktorym Hawkeye przejezdza na sporo mneijszych i gladszych oponach dzieki blokadzie a za nim Rincon - na swietnych butach staje w polowie poniewaz sie zakopuje - to jest sprawdzone. oczywiscie zgadzam sie co do wytrzymalosci i dzielnosci H680 - bardzo lubie tego quada ale to nie jest optimum.
jeszcze jedna wazna informacja. G700 nie jest to typowa przeprawowka a rarczej quad dla kogos o zacieciach bardziej sportowych i to nie jest moj aopinia a raczej kogos kto dosc dobrze poznal tę maszynę.