Gatka-szmatka
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Re: Gatka-szmatka
TO SK...YN JAKIŚ SIĘ ZNALAZŁ ABY NAM NAROBIĆ SZKÓD !!!!!!!!!!
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Jechaliscie przez ten nowy row-kanal do nawodnienia ?Kiler pisze: DROGA Z KAROLEWA NA CHOCISZEW WZDŁUŻ BZURY GDZIEŚ JEST DESKA...
Moze tam
EXTREME SQUAD LODZ
To samo mi Mariusz powiedział. W wolnej chwili wybiorę się tam na rowerku
Ozo Drapers Squad
Nie pamiętam w którym dziale ale to już opisywaliśmy. Deska z gwożdziami była rzucona w miejscu gdzie wjeżdżamy w w trzciny w błoto więc komuś przeszkadza ewidętnie obecność naszych maszyn .Tamto mógł być przypadek (chociaż deska z 30-stoma gwożdżiami wbitymi jeden kolo drugiego na takowy nie wygląda)
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
Mjejsce koło tego nowego przekopu sprawdzaliśmy jest czysto.Ale to co pisze Piotr ma sens ,tam gdzie sie wlatuje od strony szklarni to ja też znalazłem na wiosne deske.Dokładnie w mjejscu gdzie sie oblatuje lasek i zaczyna sie bagno.
DIABLO TEAM ZGIERZ
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
Czy ktoś już sprawdzil droge nad Bzurą?Bo mam zamiar w niedziele się przejechać a dziur mam już w nadmiarze.Ktoś w niedziele lata?
DIABLO TEAM ZGIERZ
Miałem sprawdzić ja, ale ostatnio mam mało czasu żeby choćby na quada wyskoczyć więc jestem podłamany
Mariusz przedzwoń do Michała od TRX 700 oni coś będą kombinować w weekend na pewno
Mariusz przedzwoń do Michała od TRX 700 oni coś będą kombinować w weekend na pewno
Ozo Drapers Squad
Przepraszam że się wcinam ale zna ktoś prawa quada do jazdy po ulicy? np. ile trzeba mieć lat i jakie prawo jazdy potrzeba