Gryf trophy 2007 (Mamry Challenge)
Jako że ilośc miejsc jest ograniczona to proponuję abyś się zadeklarował co do udziału najpóźniej na tydzień przed rajdem ( teraz sie zarejestruj a najwyżej na tydzień przed to potwierdź , co zwolnisz miejsce w razie czego dla chętnego)
Pozycja GPS bazy rajdu N 54.47.260 E 018.23.422
Jutro podam namiary na pozostałe noclegownie z parkingami na quadziory.
M I K E
PS robi się ciasno !!
Pozycja GPS bazy rajdu N 54.47.260 E 018.23.422
Jutro podam namiary na pozostałe noclegownie z parkingami na quadziory.
M I K E
PS robi się ciasno !!
Wiele osób pyta mnie co moga robić w czasie rajdu ich rodziny które przyjada towarzysko .
Polecam :
Hotel Velaves SPA z basen, COSCetniewo komora kriogeniczna, komora ir , aquapark , zajécia
ruchowe , Kinoplex w Gdyni 30 km , Fokarium w Helu 30 km , palac w Rzucewie ,o ile bedzie pogoda
plaza i chyba wiele innych nie wymienionych tu atrakcji wszak to kurort.
Pozdrawiam M I K E
Polecam :
Hotel Velaves SPA z basen, COSCetniewo komora kriogeniczna, komora ir , aquapark , zajécia
ruchowe , Kinoplex w Gdyni 30 km , Fokarium w Helu 30 km , palac w Rzucewie ,o ile bedzie pogoda
plaza i chyba wiele innych nie wymienionych tu atrakcji wszak to kurort.
Pozdrawiam M I K E
Informacje o miejscach noclegowych .
Wolne miejsca noclegowe jeszcze w Willa helios i willa Luna (200m od bazy rajdu)
Brak wolnych miejsc w Hotelu Miraż i w Willa Oceania
www.willahelios.pl www.willaluna.pl www.willaoceania.prv.pl www.miraz.pl
Pozdrawiam MIKE
Wolne miejsca noclegowe jeszcze w Willa helios i willa Luna (200m od bazy rajdu)
Brak wolnych miejsc w Hotelu Miraż i w Willa Oceania
www.willahelios.pl www.willaluna.pl www.willaoceania.prv.pl www.miraz.pl
Pozdrawiam MIKE
Witam,
Jeszcze jedna informacja organizacyjna. Jest możliwość wzięcia udziału w biesiadzie po zakończeniu rajdu przez osoby towarzyszące. W tym celu naleźy wpłacic 50pln od osoby (towrzyszącej) w biurze zawodów. Uczestnicy rajdu biesiadę mają wliczoną w koszt wpisowego.
Pozdrawiam.
Jeszcze jedna informacja organizacyjna. Jest możliwość wzięcia udziału w biesiadzie po zakończeniu rajdu przez osoby towarzyszące. W tym celu naleźy wpłacic 50pln od osoby (towrzyszącej) w biurze zawodów. Uczestnicy rajdu biesiadę mają wliczoną w koszt wpisowego.
Pozdrawiam.
Powoli kończą się miejsca we wskazanych przeze mnie obiektach więc jeśli komuś nie uda się zarezerwować noclegu to proszę dzwonić do mnie na pewno coś znajdę. Dziś byłem w jednym pensjonacie , nawet bardzo fajnym , ale jak usłyszeli że quadowcy przyjadą to podziękowali (chyba im ktoś w wakacje podwórko zrył quadem )
Dobra wiadomość, każdego dnia dochodzą nowi sponsorzy i nowe nagrody - będzie obficie
Pozdrawiam M I K E
Dobra wiadomość, każdego dnia dochodzą nowi sponsorzy i nowe nagrody - będzie obficie
Pozdrawiam M I K E