CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Mam syntetyk, do X8 faktycznie mozna rozważyć grubsza line, bo jest bardzo ciężki. Trzeba jednak pamiętać, ze grubsza lina nie uchroni nas prxed zerwaniem jeżeli bedzie źle użytkowana. Nawijajac nowego syntetyka trzeba zostawic trochę luzu na szpuli, bo kiedy zaczniemy go uzywac zacznie trochę "puchnać" tym samym zrobi sie ciasno.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
NO ....on jak nowy był to chyba tak nie wyglądał .
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Daniel jaki by miał być ten syntetyk daj jakieś info.Pingwin Legnica pisze:Mam syntetyk, do X8 faktycznie mozna rozważyć grubsza line, bo jest bardzo ciężki. Trzeba jednak pamiętać, ze grubsza lina nie uchroni nas prxed zerwaniem jeżeli bedzie źle użytkowana. Nawijajac nowego syntetyka trzeba zostawic trochę luzu na szpuli, bo kiedy zaczniemy go uzywac zacznie trochę "puchnać" tym samym zrobi sie ciasno.
Witam, Koledzy ja to dziś normalnie wymiękłem już, po przejechaniu 30km oczywiście zaczęła migać kontrolka od ciśnienia oleju, zatrzymałem sie i sprawdziłem stan oleju - prawidłowy , odpaliłem kontrolka miga za chwile zgasiłem i znowu odpaliłem nie miga , dalej wskaźnik paliwa zaczął nagle spadać w dól (przed wyjazdem zatankowałem do pełna) , wróciłem do domu z migającą rezerwą (gdy paliwa ponad pół zbiornika powinno być) z migającą kontrolką ciśnienia oleju i wskaźnik km "odo" te które można wyzerować pokazał mi że przejechałem 145km , może to komputer coś sie pierd..... , niby wstawili mi nowy silnik z poprawionym smarowaniem a tu znowu masakra, ja już mam dość tego sprzętu wstawiłem do garażu i poszedłem się napić
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Współczuje kolego .
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Maciek, kiedy Ci miga? na wolnych obrotach czy cały czas? Bo mnie się zdarza że zaświeci się na wolnych ale baaaardzo rzadko po wymianie zaworka.
Masz faktycznie jakiegoś pecha:(
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Wojtekski coś około 2000 km przejechałem.
Należało już się porządne SPA i plak bo ostatnio takie mycie miało miejsce w wakacje
Teraz wygląda lepiej jak nowy
I żeby w garażu się nie kurzył przykryłem sprzęt plandeką
Należało już się porządne SPA i plak bo ostatnio takie mycie miało miejsce w wakacje
Teraz wygląda lepiej jak nowy
I żeby w garażu się nie kurzył przykryłem sprzęt plandeką
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
Hehe z tą plandeką to niezłe , ciekawił mnie twój przebieg gdyż z tego co opisujesz to niezłe wypady robisz .
-
Maciek i gada na serwis prowadzisz rozumiem ?
Miga ewidentnie miga na wolnych obrotach, nie ciągle ale zwłaszcza po przejechaniu ok 80km/h jakiegoś odcinka drogi i gdy się zatrzymam do miga , chwile postoi i przestaje migać ale do tego doszła jeszcze awaria wskaźnika paliwa ale ja już denerwować się przez ten sprzęt nie będę.Zmora1966 pisze:Maciek, kiedy Ci miga? na wolnych obrotach czy cały czas? Bo mnie się zdarza że zaświeci się na wolnych ale baaaardzo rzadko po wymianie zaworka.
Może i mam pecha, z którym gwarant będzie walczył do grudnia 2014 roku.
Zaprowadzę oczywiście do serwisu tylko czasu teraz nie mam w tym tygodniu w następny poniedziałek zaciągnę