CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Chodzi mi czy ktoś zmieniał na syntetyczną bo nie wiem ile mi się 6mm zmieści . Maciek a ile ty nawinąłeś tej stalówki tak jak oryginał 15m x 5mm ?
grubość to 5 mm a długość to nie pamiętam ile , wiecie co? Problem migającej kontrolki powrócił , najeździłem 110km na nowym silniku i dzisiaj przez chwile zaczęła migać kontrolka od ciśnienia oleju, zgasiłem silnik odpaliłem i znowu miga, zgasiłem poczekałem 5 min odpaliłem i już nie migała, przejechałem się kawałek i nie miga , jutro zmieniam olej to zobaczymy. Ale o co tu ku.... chodzi , niby nowy silnik, niby poprawiona wersja i co zaworek znowu się zawiesza? A jak pójdzie w ostry teren i dostanie ostro po garach to znowu będzie migać. Znowu to samo będzie.
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
To nie wesoło zobaczysz co będzie po zmianie oleju,może jakiś lipny zalali albo za mało .
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
wyciągasz wyciągarkę,nawijasz, mierzysz ile jest za dużo, rozwijasz obcinasz,opalasz,nawijasz i gotoweLATAJĄCY ARTEK pisze:Chodzi mi czy ktoś zmieniał na syntetyczną bo nie wiem ile mi się 6mm zmieści . Maciek a ile ty nawinąłeś tej stalówki tak jak oryginał 15m x 5mm ?
bez przycięcia się nie obejdzie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
maciekwik pisze:grubość to 5 mm a długość to nie pamiętam ile , wiecie co? Problem migającej kontrolki powrócił , najeździłem 110km na nowym silniku i dzisiaj przez chwile zaczęła migać kontrolka od ciśnienia oleju, zgasiłem silnik odpaliłem i znowu miga, zgasiłem poczekałem 5 min odpaliłem i już nie migała, przejechałem się kawałek i nie miga , jutro zmieniam olej to zobaczymy. Ale o co tu ku.... chodzi , niby nowy silnik, niby poprawiona wersja i co zaworek znowu się zawiesza? A jak pójdzie w ostry teren i dostanie ostro po garach to znowu będzie migać. Znowu to samo będzie.
sprawdzić stan oleju wg procedury od tego bym zaczął... brak oleju wykończy silnik migiem
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
quad po przeglądzie i dostał olej valvoline jutro testy w błocie zobaczymy
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Witaj Daniel dawno Cie tu nie było. A ty co masz nawinięte na wyciągarkę syntetyk czy stalową ?
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
No i u mnie dziś doszło około 200 km do przebiegu
Trochę mokro no ale trzeba było odreagować
Andrzej mam pytanie, czy osłonki na lampy podlegają reklamacji?
No i ulepszyłem maszynę - umyłem
Puszka plaka poszła
Trochę mokro no ale trzeba było odreagować
Andrzej mam pytanie, czy osłonki na lampy podlegają reklamacji?
No i ulepszyłem maszynę - umyłem
Puszka plaka poszła
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Puszka plaka poszła ale teraz to tylko lans po mieście co by nie pobrudzić .Pochwal się ile masz przebiegu ?