Zaproponuje Mujacolakier pisze:Tomku zapytaj Waldka czy nie chce się z nami wybrać do Bałtowa
Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Pozdrawiam
Ja tez nie mogę ale za tydzień jak najbardziej Honda juz w komplecie
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/
- tomasz11
Zapiśaliście się z Michałem na rajdkamil_trx pisze:Ja tez nie mogę ale za tydzień jak najbardziej Honda juz w komplecie
Pozdrawiam
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Jeżeli o mnie chodzi to aktualna Jak dożyje to jestem na 100%.
I MAM PROPOZYCJE MOŻE DO HOLERY BYŚMY WYSTARTOWALI O TEJ NA KTÓRĄ SIE UMAWIAMY (MAM NA MYŚLI TĄ WCZEŚNIEJSZĄ) A NIE GODZINE PÓŹNIEJ BO MAM OCHOTE POJEŹDZIĆ I PEWNIE PARE OSÓB TEŻ
Co wy na to ????? Zatankować można dzień wcześniej albo przyjechać pół godziny wcześniej
I MAM PROPOZYCJE MOŻE DO HOLERY BYŚMY WYSTARTOWALI O TEJ NA KTÓRĄ SIE UMAWIAMY (MAM NA MYŚLI TĄ WCZEŚNIEJSZĄ) A NIE GODZINE PÓŹNIEJ BO MAM OCHOTE POJEŹDZIĆ I PEWNIE PARE OSÓB TEŻ
Co wy na to ????? Zatankować można dzień wcześniej albo przyjechać pół godziny wcześniej
Pozdrawiam Rysiek
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
R
ysiu jak zawsze masz racje
ysiu jak zawsze masz racje
rysiu nie ma takiej opcji to joz tradycjaRysiek pisze:Jeżeli o mnie chodzi to aktualna Jak dożyje to jestem na 100%.
pozdrowienia
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Tradycja tradycją, ale zobacz że w większości przypadków Ja TY-Krzychu i Jacek to stoimy w woderach i pijemy kawe i pie... głupoty nawet półtorej godziny..... bo jesteśmy zawsze co najmniej pół godziny wcześniej, a zawsze ktoś się spóżnia co najmniej pół godziny i wyjeżdżamy godzine później Dobra niema co się napinać i trzeba się wyluzować ...... najwyżej pojeździmy godzine dłużej
Pozdrawiam Rysiek
- tomasz11
Ja nie wiem czy się pojawię,quad po naprawie gażnika i regulacji zaworów ale elektryka padła. Po zastanowieniu to prawdopodobnie gdzieś zgubił masę.Elektryk miał byc wczoraj ale nie dojechał,jesteśmy umówieni na sobotę.Po za tym coś dzieje się z biegami ale nie miałem nawet jak zrobic jazdy próbnej ,prawdopodobny koszt 1000 ale jak trzeba będzie robic to niema że boli. Ewentualne wskazówki gdzie szukac usterki w elektryce będą mile widziane.
Pozdrawiam
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
A co ci się dzieje z tą elektryką?
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź