CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
No super... tak jak pisałem na fb - muszę podglądnąć twoją przednia osłonę:)
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Koledzy przejechałem 15 km oczywiście na spokojnie i zaciekawiła mnie temperatura silnika, która doszła do 4 kresek , czy aby nie za dużo ? Ja to już przewrażliwiony jestem ale co wy na to ?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Może nie włącza ci się wentylator? - przerabiałem taki przypadek po serwisie samochodu że macherzy zapomnieli podpiąć zasilanie wentylatora chłodnicy? Dziwne to co piszesz.maciekwik pisze:Koledzy przejechałem 15 km oczywiście na spokojnie i zaciekawiła mnie temperatura silnika, która doszła do 4 kresek , czy aby nie za dużo ? Ja to już przewrażliwiony jestem ale co wy na to ?
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
wentylator włącza się normalnie i temperatura doszła do 4 kresek
Na 99% zaje***** chłodnica. Problem przerobiliśmy w ostatni weekend. Trzeba rozebrać wentylator a najlepiej przedni grill i umyć. Ale nie z bliska karcherem bo pozaginasz blaszki. Ewentualnie przedmuchać sprężonym powietrzem.
Weź latarkę i poświeć będziesz miał czarno na białym.
Obie chłodnice w X8 są fatalnie zamontowane. Błoto spod kół, czy nawet pierwszej lepszej kałuży zawali je w 100 %, a umyć to wszystko bez rozbierania połowy quada graniczy z cudem. Pozostaje ewentualnie opcja głębokiej rzeczki
Weź latarkę i poświeć będziesz miał czarno na białym.
Obie chłodnice w X8 są fatalnie zamontowane. Błoto spod kół, czy nawet pierwszej lepszej kałuży zawali je w 100 %, a umyć to wszystko bez rozbierania połowy quada graniczy z cudem. Pozostaje ewentualnie opcja głębokiej rzeczki
Ozo Drapers Squad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
dlatego mojego kąpie zawsze na koniec jazdy:)Ikar pisze: Pozostaje ewentualnie opcja głębokiej rzeczki
Ikar myślę że to nie jego przypadek. On dopiero odebrał quadzika po wymianie serca więc nie sądzę żeby go już topił w błocie
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Zgadza się quad po serwisie jeszcze błota nie widział
My też odebraliśmy quada z serwisu po wymianie silnika Powrót z serwisu skończył się na 4 kreskach
Ozo Drapers Squad
Czyli co wyczyściliście i było ok ?Ikar pisze:My też odebraliśmy quada z serwisu po wymianie silnika Powrót z serwisu skończył się na 4 kreskach
Tak jest lepiej. Sprawdź dokładnie chłodnice latarką !
Ozo Drapers Squad