Wrocław poligon
Re: Wrocław poligon
Witam,
jakieś plany na niedziele? My znowu chcemy jechac do Kostomłotów, ale chłopaki muszą naprawic sprzety.
jakieś plany na niedziele? My znowu chcemy jechac do Kostomłotów, ale chłopaki muszą naprawic sprzety.
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
ja nadal odpadam...... awaria... ale jak w końcu zrobię, toooooo ........ spadnie śnieg
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Witam,
znowu cisza na forum. ja rozumiem wszystkich tych, ktorzy naprawiaja swoje sprzety bo kasa, brak czesci itd. ale reszta??? Panowie my znowu ekipą wybieramy sie do kostomlotów w niedziele. moze macie ochote?
Kuba jak sytuacja u Ciebie? Jak twoja maszyna?
Pozdro!!!
znowu cisza na forum. ja rozumiem wszystkich tych, ktorzy naprawiaja swoje sprzety bo kasa, brak czesci itd. ale reszta??? Panowie my znowu ekipą wybieramy sie do kostomlotów w niedziele. moze macie ochote?
Pozdro!!!
Cyniu071 pisze:Witam,
Pozdro!!!
Witajcie...
Kilka razy proponowałem wspólny wyjazd ale jak dotąd nikt oprócz Lejka się nie podłącza Oczywiście Tomkowi bardzo dziękuję za wspólne wypady, dla mnie było super pomimo małych wpadek ( i liczę na więcej )
Z chęcią podłączył bym się w niedzielę, ale kiepsko u mnie z transportem quada.... Może jesteście w stanie pomóc?????
Pozdrawiam i zachęcam wszystkich wrocławskich quadowców do odwiedzania forum a przede wszystkim do wspólnych wypadów w teren.
G.
- LEJEK
Widzę Grzesiu, że masz problem.
Pierwszy z namówieniem kogokolwiek.
Drugi z transportem.
Jeden z tych problemów mogę Ci rozwiązać.
Pożyczę Ci przyczepkę jak chcesz.
Drugi chętnie bym Ci rozwiązał, ale mój Misio dalej w częściach, na dodatek dziś w imię nauki popsułem na amen moje wspomaganie, ale pomoc już nadchodzi...... z Warszawy - używka.
Więc niebawem będziemy razem śmigać aż miło..... i na pewno nie będzie się już tak kurzyć.....
Pozdrawiam.
Ivan, może Ty się z Grzesiem wybierzesz..... ?? Pokazałbyś mu parę sztuczek.
Wiesz Grzesiu, Ivan to prawdziwy Gad błotny, on to uwielbia.....
Pierwszy z namówieniem kogokolwiek.
Drugi z transportem.
Jeden z tych problemów mogę Ci rozwiązać.
Pożyczę Ci przyczepkę jak chcesz.
Drugi chętnie bym Ci rozwiązał, ale mój Misio dalej w częściach, na dodatek dziś w imię nauki popsułem na amen moje wspomaganie, ale pomoc już nadchodzi...... z Warszawy - używka.
Więc niebawem będziemy razem śmigać aż miło..... i na pewno nie będzie się już tak kurzyć.....
Pozdrawiam.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
hej hej! no ja niestety jeszcze stoje chociaż z Lejkiem szukamy dla mnie części na każdy możliwy sposób, mam nadzieje że się coś w końcu ruszy w temacie mojego miśka, jestem troche ograniczony finansowo bo pod koniec miesiąca wyjeżdżam na wyprawe do rumuni bo w innym razie poprostu kupił bym cały dyfer...no Grzoj musimy się kiedyś wszyscy spyknąć bo mamy coraz większą ekipe forumową...Tomek a my co robimy z poniedziałkiem?
Ja nie chciałem nikogo urazic, bardziej zmobilizować! Ja tez wiele razy pisalem czy ktoś sie gdzies wybiera i czy zna jakies miejsca we Wrocławiu, gdzie mozna pojezdzic.
Jeżeli chodzi o transport do Kostomłotow to juz nie mamy jak bo jestesmy zapakowani.
Grzoj jak masz hak to przyczepa sie znajdzie.
Lejek tak jak widziałem może Ci uzyczyc!
Jeżeli chodzi o transport do Kostomłotow to juz nie mamy jak bo jestesmy zapakowani.
Grzoj jak masz hak to przyczepa sie znajdzie.
Lejek tak jak widziałem może Ci uzyczyc!
- LEJEK
no przejechać się możemy, nic to nasz nie będzie kosztować, tak po oglądać..... jak masz chęć.....
Cześć
Tomek dzięki za przyczepkę ale nie mam jej czym pociągnąć... Zamontowanie haka do auta planuję w najbliższym czasie.
Bawcie się dobrze w Kostomłotach, ja podłączę się z chęcią następnym razem.
Jak będziecie organizować jakiś wyjazd dajcie znać
Pozdrawiam
G.
Tomek dzięki za przyczepkę ale nie mam jej czym pociągnąć... Zamontowanie haka do auta planuję w najbliższym czasie.
Bawcie się dobrze w Kostomłotach, ja podłączę się z chęcią następnym razem.
Jak będziecie organizować jakiś wyjazd dajcie znać
Pozdrawiam
G.
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
No hej,
Ja mam wolny pierwszy weekend października. Ostatnio pisałem czy ktoś na Nową Rudę chce się zabrać ale nikt sie nie odezwał to polecieliśmy na 2 gady. Zrobiliśmy 80 km cały czas górskimi ścieżkami.
Na początku października też chcemy na NR polecieć, może są chętni? Jak nie to może są inne propozycje? Tak samo w październiku jest impreza przeprawowa dla aut i quadów w październiku w okolicach Brzegu. Też można by poupalać
Ja mam wolny pierwszy weekend października. Ostatnio pisałem czy ktoś na Nową Rudę chce się zabrać ale nikt sie nie odezwał to polecieliśmy na 2 gady. Zrobiliśmy 80 km cały czas górskimi ścieżkami.
Na początku października też chcemy na NR polecieć, może są chętni? Jak nie to może są inne propozycje? Tak samo w październiku jest impreza przeprawowa dla aut i quadów w październiku w okolicach Brzegu. Też można by poupalać
Oj tam oj tam Po prostu "użytkowany zgodnie z przeznaczeniem"LEJEK pisze: