Gatka-szmatka
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Re: Gatka-szmatka
Koledzy jeszcze chwila i będziemy quadami latać .
A co to byłby za quad który by przeleciał na błotkiem.Nieeeeeee.Czysty do domu . Chociaż ty jako Latający Artek pewnie byś takiego chciał i ksywki byś nie musiał zmieniać .
cześć,
jako, że coraz więcej mam dziur w moich oponach przymierzam się do zakupu nowych - doradźcie jakie się dobrze sprawdzają i słabo zużywają
żebym znowu nie musiał naprawiać kapcia i patrzeć/wąchać na Wasze żarcie
jako, że coraz więcej mam dziur w moich oponach przymierzam się do zakupu nowych - doradźcie jakie się dobrze sprawdzają i słabo zużywają
żebym znowu nie musiał naprawiać kapcia i patrzeć/wąchać na Wasze żarcie
pozdro
Zbyszek
Zbyszek
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Jak większość błota to Maxxis Zilla, jak bardziej uniwersalne to polecam Kenda Bear Claw. Mam je na Vinsonie i sprawują się naprawdę zaje**scie
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
zan moja propozycja jest cały czas aktualna co do opon .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Ikar pisze:Zan - zależy do czego te opony ?
latanie w naszych rejonach, czyli głównie szuter, błoto, czasem asfalt, czyli w miarę uniwersalna i trwała, bo przeloty po twardym też są niestety
na pewno nie potrzebuję jakiejś ekstremalnej
pozdro
Zbyszek
Zbyszek
Jak masz miśka 550 to polecę itp xtr 25" pięknie się wgryza i jest dosyć twarda = ciężko się ściera. Ewentualnie BH 2.0, alltrak Ci nie podejdzie, a zilla to wg mnie najgorsza opona, ale są też jej zwolennicy, na pewno na niekorzyść przemawia szybka ścieralność i kiepskie prowadzenie...
No i jeszcze Kenda bear claw robi niezłą robotę.
Ozo Drapers Squad
Ikar pisze:Jak masz miśka 550 to polecę itp xtr 25" pięknie się wgryza i jest dosyć twarda = ciężko się ściera. Ewentualnie BH 2.0, alltrak Ci nie podejdzie, a zilla to wg mnie najgorsza opona, ale są też jej zwolennicy, na pewno na niekorzyść przemawia szybka ścieralność i kiepskie prowadzenie...
no ten XTR ceni się nieźle ... chyba tyle to nie dam
ale czemu BH 2.0 a nie 1-ka ? 2-ka jest chyba odchudzona i ma mniejsze klocki ...
pozdro
Zbyszek
Zbyszek