Zjazd CFek na początek może w Bałtowie 19.10.2013
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Zjazd CFek na początek może w Bałtowie 19.10.2013
Koledzy i Koleżanki użytkownicy CFek!
Na odrębnym forum podjąłem jakiś czas temu próby zorganizowania zjazdu użytkowników CFek.
Założenia są proste:
1. Sprawdzamy gdzie kto jest chętny i gdzie mieszka?
2. Ustalamy najbardziej optymalne miejsce w Polsce dla Wszystkich, które jednak będzie przyjazne dla nas Quadowców.
3. Rozsyłamy propozycje udziału do Importera, lokalnych dilerów, Quadzika? wg pomysłów.
4. Ci z nas którzy mają najbliżej szukają zaplecza przy naszym wsparciu, można namówić jakąś lokalną firmę cateringową żeby zorganizowała wyżywienie.
5...itd.....
Generalnie jest to w fazie pomysłu, reszta zależy od ilości chętnych i możliwości.
ZANIM JEDNAK ZAJMIEMY SIĘ POWYŻSZĄ IDEĄ - mamy czas możemy ustalić dowolny termin - ważne żeby wypaliło - mam propozycję żeby spotkać się w Bałtowie !
Wpiszcie więc kto z Was się wybiera i w jakim charakterze? Czy będziecie startować? Czy przyjedziecie tylko oglądnąć?
Jedna i druga opcja pozwoli nam się spotkać -oczywiście trzeba by przyciągnąć nasze wspaniałe sprzęty!
Liczę na Waszą aktywność i wpisy. Choćby negujące i krytyczne - każda opinia się liczy, nikt nie ma monopolu na mądrość:)
Pozdrawiam i czekam -czas na Bałtów - zapisy -mamy tylko do 10.X.2013
Na odrębnym forum podjąłem jakiś czas temu próby zorganizowania zjazdu użytkowników CFek.
Założenia są proste:
1. Sprawdzamy gdzie kto jest chętny i gdzie mieszka?
2. Ustalamy najbardziej optymalne miejsce w Polsce dla Wszystkich, które jednak będzie przyjazne dla nas Quadowców.
3. Rozsyłamy propozycje udziału do Importera, lokalnych dilerów, Quadzika? wg pomysłów.
4. Ci z nas którzy mają najbliżej szukają zaplecza przy naszym wsparciu, można namówić jakąś lokalną firmę cateringową żeby zorganizowała wyżywienie.
5...itd.....
Generalnie jest to w fazie pomysłu, reszta zależy od ilości chętnych i możliwości.
ZANIM JEDNAK ZAJMIEMY SIĘ POWYŻSZĄ IDEĄ - mamy czas możemy ustalić dowolny termin - ważne żeby wypaliło - mam propozycję żeby spotkać się w Bałtowie !
Wpiszcie więc kto z Was się wybiera i w jakim charakterze? Czy będziecie startować? Czy przyjedziecie tylko oglądnąć?
Jedna i druga opcja pozwoli nam się spotkać -oczywiście trzeba by przyciągnąć nasze wspaniałe sprzęty!
Liczę na Waszą aktywność i wpisy. Choćby negujące i krytyczne - każda opinia się liczy, nikt nie ma monopolu na mądrość:)
Pozdrawiam i czekam -czas na Bałtów - zapisy -mamy tylko do 10.X.2013
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Re: Zjazd CFek na początek może w Bałtowie 19.10.2013
Ja od siebie do Bałtowa mam 300 km , jeszcze nie tak dużo w sumie, start w rajdzie to chyba nie ale taki zjazd CFek to kusząca propozycja, trzeba myśleć
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Witam wszystkich jestem za i proponuje Andrzeja jako gościa honorowego tej IMPREZY niestety nie jest już szczęśliwym posiadaczem CF-ki x800 gdyż została z kradziona ale sercem jest z nami .
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Podaje wam link i współrzędne na zjazd CF MOTO
51°53'38''N, 19°35'33''E
http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=stryk%C3%B3w&loc2=stryk%C3%B3w&byCar=1&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=#
51°53'38''N, 19°35'33''E
http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=stryk%C3%B3w&loc2=stryk%C3%B3w&byCar=1&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=#
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Pomysł miejsca jest wg mnie ok! Teraz tylko proszę o zgłoszenia kto byłby chętny.
Pamiętajcie też o informacji czy będziecie w Bałtowie?
Pamiętajcie też o informacji czy będziecie w Bałtowie?
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Witam no jak by nie patrzył centralna Polska jest , termin trzeba by tylko ustalić . Jak dla mnie może być każdy oprócz 19 października bo do Bałtowa lecę . Nara
Okolice Łodzi dla mnie ok. Mam niedaleko więc się pisze. Chyba mnie przyjmiecie
Ja też chętnie się pisze na taką imprezę. loonger zapraszam.
- timi1
- Quad:: ...był X8 :( a jest out 570 max
- Imię: Tomek
to i ja też jestem chętny na udział w powyższym a do Bałtowa też chyba podlecę ale raczej jako obserwator niż uczestnik ( maszynkę oczywiście zabiorę)
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
To Bałtowa się wybieram też ale to zależy czy gadziny nie połamię na WRP
Bo walka ma być podobno mocna
Bo walka ma być podobno mocna
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts