opony do GRIZLAKA
opony do GRIZLAKA
WITAM mam pytanko odnośnie opon Wanda p 350 to jest odpowiednik Big Horn jeżeli ktoś ich używał to będę wdzięczny za odpowiedź jak się sprawują i czy warto je kupić a jeżeli nie te to jakie będą dobre w podobnych pieniążkach opony potrzebne są do yamaha grizzli 700
Re: opony do GRIZLAKA
Co ma dział Suzuki wspólnego z oponami do Grizzly??
Pokaż mi gościu gdzie tu pisze że to jest dział Suzuki bo może jestem nie doinformowany a poza tym mamy kilka quadów różnych marek i mogę zadawać różne pytania a ty jak nie masz ochoty to nie musisz odpowiadać
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Spokojnie panowie, nie ma co się denerwować... Przeniosłem temat do działu Niezbędnik quadowca, bo tam jego miejsce...kierownik pisze:Pokaż mi gościu gdzie tu pisze że to jest dział Suzuki bo może jestem nie doinformowany a poza tym mamy kilka quadów różnych marek i mogę zadawać różne pytania a ty jak nie masz ochoty to nie musisz odpowiadać
Co do Wand, to na potrzeby testów w Quadziku objeżdżaliśmy opony Wanda, ale tego dokładnie modelu nie mieliśmy w redakcji... Z tego co pamiętam to Wandy w miarę odnajdywały się w terenie...
Kierownik'u, napisz proszę do jakiego terenu potrzebujesz te opony, bo Bighorny jak i ich chińskie odpowiedniki nie lubią np. dużego błota czy sypkiego piachu...
Póki co quadowa emeryturka :)
Oponki potrzebne mi są właśnie na błota i piaski można powiedzieć teren mieszany a powiem że nasza kadra jest początkująca w przeprawach i dla tego pytam jakie najlepsze by były w miarę w rozsądnej cenie
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Jeżeli szukasz opon w niższej półce cenowej do błota i piachu to można się na pewno zastanowić nad:
Duro Bufalo
Jeżeli jednak myślisz o jeździe turystycznej z elementami przepraw, czyli większość po drogach szutrowych, polnych, twardych lub średnio miękkich nawierzchniach, ale bez dużego błota to zainteresuj się taką oponą:
Duro Frontier
Duro Bufalo
Jeżeli jednak myślisz o jeździe turystycznej z elementami przepraw, czyli większość po drogach szutrowych, polnych, twardych lub średnio miękkich nawierzchniach, ale bez dużego błota to zainteresuj się taką oponą:
Duro Frontier
Póki co quadowa emeryturka :)
no i o to mi chodził wielkie dzięki za odpowiedź