opony do GRIZLAKA

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
ODPOWIEDZ
kierownik
Quad:: suzuki kinquad

opony do GRIZLAKA

Post autor: kierownik » sob 07 wrz, 2013

WITAM mam pytanko odnośnie opon Wanda p 350 to jest odpowiednik Big Horn jeżeli ktoś ich używał to będę wdzięczny za odpowiedź jak się sprawują i czy warto je kupić a jeżeli nie te to jakie będą dobre w podobnych pieniążkach opony potrzebne są do yamaha grizzli 700

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Re: opony do GRIZLAKA

Post autor: PIOTR_15 » sob 07 wrz, 2013

Co ma dział Suzuki wspólnego z oponami do Grizzly??

kierownik

Post autor: kierownik » ndz 08 wrz, 2013

Pokaż mi gościu gdzie tu pisze że to jest dział Suzuki bo może jestem nie doinformowany a poza tym mamy kilka quadów różnych marek i mogę zadawać różne pytania a ty jak nie masz ochoty to nie musisz odpowiadać

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 09 wrz, 2013

kierownik pisze:Pokaż mi gościu gdzie tu pisze że to jest dział Suzuki bo może jestem nie doinformowany a poza tym mamy kilka quadów różnych marek i mogę zadawać różne pytania a ty jak nie masz ochoty to nie musisz odpowiadać
Spokojnie panowie, nie ma co się denerwować... Przeniosłem temat do działu Niezbędnik quadowca, bo tam jego miejsce...
Co do Wand, to na potrzeby testów w Quadziku objeżdżaliśmy opony Wanda, ale tego dokładnie modelu nie mieliśmy w redakcji... Z tego co pamiętam to Wandy w miarę odnajdywały się w terenie...
Kierownik'u, napisz proszę do jakiego terenu potrzebujesz te opony, bo Bighorny jak i ich chińskie odpowiedniki nie lubią np. dużego błota czy sypkiego piachu...
Póki co quadowa emeryturka :)

kierownik

Post autor: kierownik » czw 12 wrz, 2013

Oponki potrzebne mi są właśnie na błota i piaski można powiedzieć teren mieszany a powiem że nasza kadra jest początkująca w przeprawach i dla tego pytam jakie najlepsze by były w miarę w rozsądnej cenie

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » czw 12 wrz, 2013

Duro Buffalo ?
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 12 wrz, 2013

Jeżeli szukasz opon w niższej półce cenowej do błota i piachu to można się na pewno zastanowić nad:

:arrow: Duro Bufalo

Obrazek

Jeżeli jednak myślisz o jeździe turystycznej z elementami przepraw, czyli większość po drogach szutrowych, polnych, twardych lub średnio miękkich nawierzchniach, ale bez dużego błota to zainteresuj się taką oponą:

:arrow: Duro Frontier

Obrazek
Póki co quadowa emeryturka :)

kierownik

Post autor: kierownik » pt 13 wrz, 2013

no i o to mi chodził wielkie dzięki za odpowiedź

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”