Andrzeju..wynika z tego że się pośpieszyłem kupując w kwietniu?DIABLO_W pisze:Wizualnie nie rozróżni ich się lecz od lutego czy już stycznia są montowane silniki poprawione
CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Według mnie, nie pospieszyłeś. Takie informacje trudno znaleźć w sieci. Nie mogłeś wszystkiego wiedzieć.
Widzisz Zmora, ja przed zakupem popytam tu pewnych osób czy czekać na nowinki techniczne czy nie.
Dobrze ze jest jeszcze Quadzik i wspaniali ludzie którzy udziela cennych uwag
Pozdrowienia dla wszystkich
Widzisz Zmora, ja przed zakupem popytam tu pewnych osób czy czekać na nowinki techniczne czy nie.
Dobrze ze jest jeszcze Quadzik i wspaniali ludzie którzy udziela cennych uwag
Pozdrowienia dla wszystkich
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Może nie będzie źle , ciekawe ile zostało sprzedanych x8 z 2012 i w ilu wystąpił problem? oraz w jaki sposób poprawili nowe silniki ? Jednak większości upalających maszyny na forum nie ma.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
NO i w ten sposób powraca temat z innego forum który tam zaproponowałem, ale nie dano mi kontynuować - organizacja zjazdu CFek w jakimś miejscu w Polsce. To mogłaby być okazja wymiany doświadczeń i opinii w własnym gronie.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Najlepiej posiadać info w którym rejonie naszego kochanego państwa jest najwięcej użytkowników. Północ? Południe? CentrumZmora1966 pisze:...organizacja zjazdu CFek w jakimś miejscu w Polsce.
- timi1
- Quad:: ...był X8 :( a jest out 570 max
- Imię: Tomek
Zdecydowanie centrum
a może przy okazji imprezy organizowanej min. przez QUADZIKA "bałtowskich bezdroży" ?
a może przy okazji imprezy organizowanej min. przez QUADZIKA "bałtowskich bezdroży" ?
ja to odpadam bo nawet jeśli mi już już zrobią quada to i tak będzie pewnie zablokowany to nie będzie z czym startować
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Na Bałtowskich będę jak tylko stwierdzę że maszynka hula a jutro jedziemy team'em to się dowiemtimi1 pisze:Zdecydowanie centrum
Zresztą chyba od tego zaczęła się moja wojna z Panią D.
maciekwik - przyjedziesz to ci odblokujemy:)
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Jasne, odblokujemy hehe
pewnie trzeba będzie znowu docierać na spokojnie z 1200 km , w tamtym silniku zdjęli mi blokadę oczywiście w serwisie przy też około 1200 km i wiecie jak to się skończyło, więc może tym razem lepiej odblokować od razu i śmigać na pełnych obrotach, tylko ciekawe co tym razem każe gwarant
pewnie trzeba będzie znowu docierać na spokojnie z 1200 km , w tamtym silniku zdjęli mi blokadę oczywiście w serwisie przy też około 1200 km i wiecie jak to się skończyło, więc może tym razem lepiej odblokować od razu i śmigać na pełnych obrotach, tylko ciekawe co tym razem każe gwarant
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Nie chcę się wymądrzać ale nie znalazłem nic na ten temat że gwarancja zabrania ci ściągnięcia blokady. Wiadomo że blokada nie jest założona ze względów konstrukcyjnych lub mechanicznych tylko ze względu na chore przepisy w Polsce i homologację.
Wpisy na forach pokazują że jak ma się psuć to tak psuje się z później ściągnięta blokadą jak i z natychmiast po odbiorze.
Reszta to kwestia rozsądku użytkownika.
Wpisy na forach pokazują że jak ma się psuć to tak psuje się z później ściągnięta blokadą jak i z natychmiast po odbiorze.
Reszta to kwestia rozsądku użytkownika.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl