CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Sprzęta będziesz miał zrobionego z nowym sercem i bedziesz smigał dalej
Uwierz mi że lepiej było poczekać niż dostać starej wersji motor szybko
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Już tak mi się chce polatać quadem że aż mi się w nocy śni
Stara wersja motoru Nowsza poprawiona Co zmienili, poprawili Ktoś coś wie Ciekaw jestem.
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Przede wszystkim to aby się nie przycierały i inne takie tam
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Proszę proszę koledze quada do domu przywożą , no i dobrze Zmora testuj gadzinę po październik się z bliża .Zmora1966 pisze:Quad do odbioru - po weekendzie napisze co świeci a co nie
Dziś serwis przywozi mi ją do domu
No to ...w teren:)
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Pomykałem...1 godzina szaleństw..widzę że więcej kolegów innego forum się pojawiło.
Pozdrówcie tam ode mnie gostków bo Pani D tak szybko mnie relegowała że nawet pożegnalnego postaw (w którym nic nie było) wycieła.
No to teraz jesteście zdani na mnie Tu
Do chwili jak komuś będzie przeszkadzać to że chce łączyć wszystkich Quadowców a nie dzielić wg forum, firm itp:)
Wracając do CFki - test godzinny z wyczuciem ale nie na lajcie. Chciałem sobie też potrenować trochę jazdę z balastowaniem ... CFka ok i Ja też:)
Niestety przez moment koszmar jakby wrócił. Jak ustawiałem mojego fotografa to zaczęła na wolnych znowu mrugać lampka...oleju. Lekko przegazowałem, ustało...później już nie wróciło..mam nadzieję że to był jednorazowy przypadek zawieszenia się zaworka.
Na zakończenie to może jakiś POST odrębny na CFkowiczów pogaduchy
Pozdrówcie tam ode mnie gostków bo Pani D tak szybko mnie relegowała że nawet pożegnalnego postaw (w którym nic nie było) wycieła.
No to teraz jesteście zdani na mnie Tu
Do chwili jak komuś będzie przeszkadzać to że chce łączyć wszystkich Quadowców a nie dzielić wg forum, firm itp:)
Wracając do CFki - test godzinny z wyczuciem ale nie na lajcie. Chciałem sobie też potrenować trochę jazdę z balastowaniem ... CFka ok i Ja też:)
Niestety przez moment koszmar jakby wrócił. Jak ustawiałem mojego fotografa to zaczęła na wolnych znowu mrugać lampka...oleju. Lekko przegazowałem, ustało...później już nie wróciło..mam nadzieję że to był jednorazowy przypadek zawieszenia się zaworka.
Na zakończenie to może jakiś POST odrębny na CFkowiczów pogaduchy
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
Byłby Pingwin to by pozdrowił Panią Prezes Tak to ja pozdrowię i Andrzej chyba też się przyłączy
Oby nie było już problemów
Pozdrawiam
Oby nie było już problemów
Pozdrawiam
Ozo Drapers Squad
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
Ja też pozdrawiam Panią D-eeeeeeeee
Zmora sprawdź poziom oleju i aby już nie było więcej problemu z gadziną
Zmora sprawdź poziom oleju i aby już nie było więcej problemu z gadziną
- timi1
- Quad:: ...był X8 :( a jest out 570 max
- Imię: Tomek
Andzeju a jak to wygląda w praktyce do kiedy była stara wersja a od kiedy nowa silnika montowana w X8 ?DIABLO_W pisze:Sprzęta będziesz miał zrobionego z nowym sercem i bedziesz smigał dalej
i jak je ew. rozróżnić ?
...witam kolegów z forum ATV
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
Wizualnie nie rozróżni ich się lecz od lutego czy już stycznia są montowane silniki poprawione