Witam! Polaris 700 - 800 Sportsman !!! Dobry wybór ????

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » pn 24 wrz, 2007

iras61, popatrz co wyczyniają ludzie na Polarisach... Tak można się licytowac do jutra. 60% zależy od ridera, jeśli jest dobry to i na Linhaiu objedzie gościa który jest na Bombie.
iras61:
a przekładnia Torsena w hondzie to co
To kupa, nie oszukujmy się :( Poza tym automatyczny reduktor też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Mimo tego że bardzo lubie tego quadzika i mi się podoba to pewne fakty trzeba napisać...
iras61:
popatrz tylko na pudło po rajdach i co Honda i Yamaha a potem długo nic
Hehe, to jakieś dziwne masz te listy :P Bo ja widzę Bombardiera, potem gdzies Yamaha, a potem cała reszta :) Honda ma poprostu słaby silnik, Polaris ma to wytłumaczenie że jest ciężki ( do rajdów szybkich trzeba dużo włożyć w zawieszenie ) oraz to że jest o wiele droższy od konkurencji szczególnie części które w rajdach idą o raz szybciej... :)
Ostatnio zmieniony wt 25 wrz, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...

boloyung

Post autor: boloyung » pn 24 wrz, 2007

ALE MI NAMIESZALIŚCIE !!!Ale Ok ! Dodam że mam prawie 190cm i ponad 100 KG (może trochę zlecę z wagi po rehabilitacji ) Ale dzięki ! Czekam na dalsze opinie ! :)

Awatar użytkownika
sizar
Kontakt:

Post autor: sizar » pn 24 wrz, 2007

KoKoS:
To kupa, nie oszukujmy się :( Poza tym automatyczny reduktor też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Mimo tego że bardzo lubie tego quadzika i mi się podoba to pewne fakty trzeba napisać...
A ze tak zapytam z ciekawosci Kolega ujezdzal kiedys ta "kupa" w ciezszym terenie....??? Wniskuje ze nie :wink:
Ostatnio zmieniony wt 25 wrz, 2007 przez sizar, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawasaki Brute Force 750 full loaded ;)

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » wt 25 wrz, 2007

sizar:
KoKoS:
A ze tak zapytam z ciekawosci Kolega ujezdzal kiedys ta "kupa" w ciezszym terenie....??? Wniskuje ze nie :wink:
Hejka !
Lecicie do Drawska na PT?
Pozdro
Marco
Ostatnio zmieniony czw 04 paź, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
sizar
Kontakt:

Post autor: sizar » wt 25 wrz, 2007

My z ekipa jak zwykle sie meldujemy na PT :wink:
Kawasaki Brute Force 750 full loaded ;)

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » wt 25 wrz, 2007

sizar napisał: Wniskuje ze nie
To zły wniosek :D Miałem przyjemnośc jeździć tym sprzętem po cięższym terenie i głębszej wodzie, oraz patrzeć jak jego właściciel go niemiłosiernie katował. Nie powiem że sprzęt źle sobie radził no ale.... :lol:
Ostatnio zmieniony sob 29 wrz, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 26 wrz, 2007

dobry wybór :mrgreen:

sportsman to naprawde fajny niepowtarzalny wóz... o nieporównywalnym z żadnym innym quadem komfortem .. świetnym napedem 4x4.. który juz w serii jest pojazdem terenowym ,wyposażonym w koła 26 cali pxt(które mam w super cenie)blokadę przodu,no i nie boi się wody .....bez snukerów. :wink:

polecam 700kę :) chociaż 800ka ma swietne dodatki.....i jest jeszcze mocniejsza :twisted:
.:GALEON:.

iras61

Post autor: iras61 » sob 29 wrz, 2007

kokos pewnie twoje zabawy z quadem do 90% jazdy po torze i tam bomba r-g będzie ok. ale ta twoja pszczółka w terenie by padła.nie moc i pojemność ale trakcja ,opony to jest meriyum sprawyale komu to tłumacze "raider z toru wszystko to wie" szybkich zakrętów dużo hopek :lol: :shock: :(
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » sob 29 wrz, 2007

iras61, tak się właśnie składa że 40% to sa tory a 60% to teren ( góry, lasy, błoto ). Tak to wygląda, nie jestem zwolennikiem jazdy w kółko :D

Jeśli uważasz że to rzeczywiście moje opinie są nierzetelne :roll:

Kurde szukam zdjęcia gdzie topiliśmy Rincona ale znajść nie mogę :(

Poza tym chciałem dodać, że nie uważam że Rincon jest złym quadem, ale nie jest też najlepszym - tak gwoli ścisłości :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Najcięższego terenu niema, bo nieda się go uwiecznić, trzeba wybrać - albo jazda albo pstrykanie fotek :D Pozdrawiam
PoZdRo FoR All
odpalając potwora

iras61

Post autor: iras61 » sob 29 wrz, 2007

nie neguje twich opini my lubimy exy. zapraszam na temat szczecin,ale i tak stawiam na H
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”