Gatka-szmatka
Re: Gatka-szmatka
He he u nas jednego razu jak wracaliśmy z wojaży w kilka quadów z krzaków wyleciał bażant prosto w kask
kierowca oszołomiony pozbierał się ale ptak już nie
kierowca oszołomiony pozbierał się ale ptak już nie
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
JA WIEM JA WIEM KILER KUPIŁ NOWEGO QUADA HAA HAA
PS. kiedy testujemy ??? co prawda miałem dziś wyjeżdżać ale to przełożę na poniedziałek i jutro możemy robić testy
PS. kiedy testujemy ??? co prawda miałem dziś wyjeżdżać ale to przełożę na poniedziałek i jutro możemy robić testy
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
quad to 1000 xtp.pierwsze wreażenia na +.moc na czarnym kluczyku nie do opisania,wstaje po lekkim naciśnięciu,prowadzenie jeszcze nie wiem bo 25 km zrobiłem ale na pewno jest sztywniejszy ,pewnie kwestia regulacji.Quad jest bardzo cichy na wolnych obrotach prawie jak Honda,podobna kultura pracy.
DIABLO TEAM ZGIERZ
no niezły mam dla ciebie parę gadżetów ,jak będziecie latać to dajcie znać
Fajnie czekam na draga w wykonaniu Twoim i Darka. Podobnie wstaje łatwo bo przesuneli środek ciężkości do tylu. Ile w tym prawdy to sprawdzimy
Ozo Drapers Squad
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Kiler jutro będę dzwonił to się gdzieś stykniemy i zobaczymy jak maszyna błoto pokonuje oraz pływa
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts