Zasady na Forum.

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Zablokowany
Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Zasady na Forum.

Post autor: Krzysztof Wronowski » wt 19 gru, 2006

Niestety pojawiły się ostatni na forum wątki , które nie powinny się ukazać , a nawet jak się ukazały powinny zostać bezlitośnie wykasowane, młode forum , wszyscy się uczymy , ja cały czas za wzór stawiam forum rajdy4x4 gdzie nie ma miejsca na osobiste wycieczki , a wszelkie próby załatwiania osobistych brudów za pomocą forum są traktowane jednakowo , nie ważne po której stoisz stronie.

Próba poinformowania o nieetycznym postępowaniu i działaniu na moją szkodę firmy centrum4x4 zakończyła się tak jak powinna:

najpierw admnin niższego szczebla napisał:
witam,
temat przenioslem do innych...
musisz sie liczyc z tym,ze admin usunie watek kiedy ten sie rozbucha...
chyba wiesz ,ze z tej firmy nikt nie jest zadowolony...
pozdrawiam i wspolczuje
następnie admin nadrzędny bez ceregieli wlepił mi ostrzeżenie:
Naruszyłeś regulamin forum rajdy4x4.pl I.3.h."Forum nie służy do załatwiania spraw prywatnych - do tego służy mechanizm PW (prywatna wiadomość) oraz email."

rajdy4x4.pl/forum/regulamin.php

Następnym razem zostaniesz zawieszony w prawach użytkownika forum.

administrator
Tak działa forum , które funkcjonuje kilka lat i ma kilkanaście tysięcy użytkowników!
Administratorzy , nie głupio Wam?
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 19 gru, 2006

Krzysztofie, nie wiem czy zauważyłeś, ale nie jest to forum rajdów 4x4 tylko forum Quadzik.pl.

Zajrzyj sobie do działu Godne lub niegodne polecenia i zobacz jak temat został posprzątany. Zauważ, że to ty oraz centrum4x4 zdecydowaliście się na publiczne pranie brudów i to wy wypisywaliście takie tematy.

Tak więc po ustaleniach w Quadzikowym gronie połączyliśmy to w jeden temat, zmieniliśmy tytuł na bardziej przyjazny, treść niestety pozostała taka sama i zablokowaliśmy ten temat. Teraz czekamy na oficjalne rozwiązanie tej sprawy (sądowe czy też inne) - a podsumowanie zamieścimy w internecie i wtedy jeszcze raz zrobimy w tym temacie porządek.

Poniżej przedstawiam to co napisałem w temacie przez was napisanym:
Grzegorz Głowienka napisał:
Centrum4x4 oraz Krzysztof Wronowski - proszę o załatwienie spraw pomiędzy wami w sposób polubowny, sądowy lub inny. Proszę również o przesłanie do mnie na adres info@quadzik.pl oficjalnej decyzji w tej sprawie, którą zamieszczę na forum jako rozwiązanie tej sprawy.

Nie jestem stroną w tej sprawie. Chciałem tylko napisać, że wina nie jest winą dopóki jej się nie udowodni i póki co tak proszę traktować ten temat.

W celu uporządkowania 3 tematów dotyczącej tej konkretnej polemiki połączyłem je w jeden temat. Niniejszym zamykam ten temat do dyskusji i czekam na informacje o decyzjach.
Tak więc to nie nam jest głupio. Ale oczywiście możesz mieć swoje zdanie w tej sprawie.
Zamykam ten temat bo nie ma potrzeby więcej o tym dyskutować.

Zablokowany

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”