gdzie kupić, obejrzeć, przetestować

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
aras

gdzie kupić, obejrzeć, przetestować

Post autor: aras » wt 18 wrz, 2007

Witam wszystkich i poproszę o pomoc, chciałbym obejrzeć, przetestować i ewentualnie kupić pierwszego quada i zacząć z nim przygode.l Jestem z Lubonia to pod Poznaniem i nie bardzo wiem gdzie się udać, może mi ktoś poleci jakieś miejsca dobrych rzetelnych sprzedawców. Interesuje mnie najbardziej quad sportowo rekreacyjny tylko do prywatnych wypadów żadnych zawodów, trochę pogrzebałem w necie i interesuje mnie Lucky star 250, 300, Aeon 320, Kymco kxr 250, kwotowo w granicach 15tys chętnie mniej, mogłaby być też jakaś japońska używka ale używek trochę się boje. Doradżcie coś, z góry wielkie dzięki
4 koła dobre na wszystko

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » wt 18 wrz, 2007

Jak odległość 200km cię nie przeraża to zapraszam do siebię :D do Stargard Szczec. Mam Lucky Stary które na miejscu będziesz mógł przetestować, a i cena będzie korzystna
:I love POLARIS:

iras

Post autor: iras » śr 19 wrz, 2007

Ja właśnie wczoraj kupiłem drugiego Zippa 4cross200.Na twoje potrzeby jakie opisujesz w zupełności wystarczy.Fajny desing,mocy też mu nie brak jak na ten silnik.Moge Ci go polecić ,u mnie się sprawdził.No i nowy ,nie używany przez nikogo.Cena w twoim zakresie cenowym.Pozdrawiam.

iras

Post autor: iras » czw 20 wrz, 2007

Jeżeli chcesz obejrzeć ,przetestować to zapraszam do siebie .Sobotę i niedzielę będę na miejscu,to kawałek za Piłą w kierunku Koszalina.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”