Witam
Mam problem i nie wiem z czego wyniknął
Mam quada CF MOTO 500 zrobiłem nim 3300 km i przedziurawiłem chłodnice. zatarł się tłok.
Po dwóch nie udanych naprawach przez mechanika, kupiłem nowy silnik bez wariatora. Mechanik przełożył silnik, wariator i pasek założył od poprzedniego silnia (3300 km.). Dzisiaj po wymianie silnika zrobiłem 9 km. mocno grzała się prawa strona. zadzwoniłem do mechanika, powiedziałem co i jak, mechanik mówi, że tak ma być.
Po następnych 7 km straciłem napęd. Odkręciłem pokrywę z prawej strony patrze, ze pasek porwany, śruba główna od wariatora luźna a plastik na rolkach stopiny i 4 gumy na wirniku również.
Co mogło być przyczyną takiej sytuacji?
Nie znam się na tym ale nie wiem co zawiniło?
pękł pasek prosze o pomoc.
-
- Quad:: cf moto 500
- Imię: Zbigniew
-
- Quad:: cf moto 500
- Imię: Zbigniew
Re: pękł pasek prosze o pomoc.
Już się wyjaśniło, był źle założony pasek i nie dokręcona śruba na wariatorze.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
to ładnie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Mój pasek osiągnął minimum. Nie widzę sensu zakładać nowy temat. Może ktoś z kolegów już u siebie wymieniał i podpowie mi jakiego najlepiej paska mam szukać? CF MOTO ALLROAD 500 Black Edit. 2011r.