Nowy quad może:POLARIS 200
Nowy quad może:POLARIS 200
Witam wszystkich quadowiczów.Mam zamiar kupić polarisa phoenix 200.Słyszałem jego plusy i minusy.Podobno słaba moc ,ale może wy coś więcej o nim wiecie.Pytam głownie posiadaczy lub tych co mieli szanse się na nim przejechać.Z góry dzięki za pomoc.
- k3k
- Quad:: JEST: G7 MY2014 BYŁ: Yamaha Wolvo 450
- Imię: Krzysiek
Re: Nowy quad może:POLARIS 200
Cześć. Mój brat śmiga na Polarisie 200, jest to jego 1-szy quad i powiem szczerze że daje radę. Niby mała moc ale jest naprawdę dzielny, jak na taką moc ładnie brzmi. Sam nim od czasu do czasu się przejadę i jestem mile zaskoczony. Dużo części pasuje od AEON-a. Troszkę ma mały prześwit i napęd tylko na tył, ale plusem jest wał kardana. W porównywalnych quadach przeważnie napęd na łańcuch. Prędkość nie powala bo jakieś 70 km/h. Naprawdę fajny quad i cena przystępna. Zimą w dużym śniegu trzeba troszkę powalczyć ale w normalnych warunkach bardzo przyzwoity. Jest parę filmików z testów na necie. Jedno co ważne żeby dołożyć oddzielny hamulec na przód.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzięki za rade pzdr
A mógłbyś coś powiedzieć o awaryjności?
- k3k
- Quad:: JEST: G7 MY2014 BYŁ: Yamaha Wolvo 450
- Imię: Krzysiek
Do dnia dzisiejszego nic się nie zepsuło ,a parę kilometrów już zrobiliśmy.
aha dzięki czyli wytrzymaly a nie jak te chinczole
a jak ze spalaniem w tym quadzie?i jaka poj. baku??
i jeszcze jedno pytanie jak z chłodzeniem powietrzem?bo to mnie troche niepokoi
POLARIS 200
Witam wszystkich!!!!Chcę poruszyć temat polarisa poraz kolejny,a mianowicie:ile ta maszyna spala i jak u niego sprawuje się chłodzenie powietrzem.Proszę o odpowiedzi głównie urzytkowników tej maszyny.Z góry dzięki za pomoc.PZDR BRAJAN