Polaris Outlaw
Polaris Outlaw
Moim zdaniem outlaw to chyba najlepszy sportowy quadzik jaki jest w tej chwili a jezdzilem juz na tym i tamtym
Darek
Co nie zmienia faktu że quadzik jest niczego sobie. Szkoda że starty w kategorii 2K >450ccm go nie puszczją. Dopiero nowy model Outlaw 450 MXR na 2008 da czadu z silniczkiem 450ccm i pokaże Japońcom gdzie ich miejsce, niech dalej słońce kijem posuwają a nie biorą się za rzeczy dla dorosłych
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
- prezziguzzi
- Kontakt:
KoKoS napisał: Co nie zmienia faktu że quadzik jest niczego sobie. Szkoda że starty w kategorii 2K >450ccm go nie puszczją. Dopiero nowy model Outlaw 450 MXR na 2008 da czadu z silniczkiem 450ccm i pokaże Japońcom gdzie ich miejsce, niech dalej słońce kijem posuwają a nie biorą się za rzeczy dla dorosłych
Tak, szkoda, że tak późno, Yamaha robi Wolverina 450 4k od kilku lat.
Ostatnio zmieniony czw 13 wrz, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
- prezziguzzi
- Kontakt:
Marcolife, ale Outlaw 450MXR to konkurencja dla YFZ450 a nie dla Wolva. Dla Wolve jest Scrambi, przy którym Wolv wymięka pod każdym jednym względem...
A w porównaniu Outlaw 450MXR vs. YFZ450 obawiam się że przewage ma Polaris, z wspaniałą jednostką KTMa na czele
A w porównaniu Outlaw 450MXR vs. YFZ450 obawiam się że przewage ma Polaris, z wspaniałą jednostką KTMa na czele
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
odpalając potwora