Witam wszystkich zakupilem sobie kawasaki KFX 700 WLASNIE SKONCZYLO MI SIE BADANIE TECHNICZNE I ZACZOL SIE PROBLEM QUAD JEST Z GRYFINA I NIE MOGE GO PRZEREJESTROWAC BO NIE MA PRZEGLADU
QUADZIK JEST ZAREJESTROWANY JAKO POJAZD SAMOCHODOWY INNY
13,9KW NIKT W SZCZECINIE NIE CHCE ZROBIC PRZEGLADU MOWIA ZE TO SLIZGI TEMAT NIE WIEIDZA CO MA MIEC TAKI QUAD
MOJA KAWKA MA KIERUNKI SWIATLA KLAKSON LUSTERKA DZIS SIE UPARLEM POJECHALEM DO MIKU PRZECLAW GOSCIU SIE KRZYWIL I STWIERDZIL ZE NA LAMPACH PRZEDNICH JEST NAPISANE JAPAN A NIE EU I PRZEGLADU NIE ZROBI
WYDAJE MI SIE ZE TO BRAK WIEDZY KAZDY SIE BOI I OLEWA
JESLI KTOS MA NAMIARY NA JAKIEGOS DIAGNOSTE KTORY KLEPNOL BY TA PIECZONTKE W DOWOD BYL BYM WDZIECZNY OCZYWISCIE POTRAFIE SIE ZREWANZOWAC
Badanie tchniczne SZCZECIN I OKOLICE
Re: Badanie tchniczne SZCZECIN I OKOLICE
Witam spróbuj podjechac do polic ja tam robiłem przeglad jak bys jechał szosą polską w strone polic jedziesz z tej duzej górki jest pierwsza krzyzówka ze swiatłami jedziesz prosto i nastepna w lewo jak na police po lewej jest cpn i zaraz po lewej stronie jest sklep nie pamietam biedronka czy netto na takim łuku skrecasz w lewo tam jest warsztat samochodowy bedzie go widac z ulicy tam jest chłopak co jezdzi na quadzie i robi przeglądy albo wejdz na quadziku na Team Quad Szczecin 4x4 i tam popytaj pozdrawiam