Promocje i opinie
Promocje i opinie
Proszę o informacje dotyczące promocji i opini na temat quada MXU 500i IRS DX [4x4].
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Re: Promocje i opinie
Mam MXU bez Dx-a ale to prawie to samo wiec:
Brakuje mu sporo do G7 ale przy poprawieniu elektryki i montażu snorkli to dobry sprzęt. Wszystko zależy od sposobu eksploatacji...
Po mimu kilku nieciekawych przygód nie żałuje decyzji
...w końcu terenówkę też trzeba przygotować w teren, seryjną można tylko kałuże sprawdzać
Brakuje mu sporo do G7 ale przy poprawieniu elektryki i montażu snorkli to dobry sprzęt. Wszystko zależy od sposobu eksploatacji...
Po mimu kilku nieciekawych przygód nie żałuje decyzji
...w końcu terenówkę też trzeba przygotować w teren, seryjną można tylko kałuże sprawdzać
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
Jakie ten quad ma wyposażenie standardowe i dodatkowe ?( Na stronie firmy mało piszą )
DX to wersja bardziej turystyczna. Posiada dodatkowe oparcie, stopnie, chlapacze, większe felgi 14 z oponami Bighorn 26 co moim zdaniem jest wadą w DX bo quad jest poprostu słabszy. Osobiście wybrał bym MXU 500 IRS ale czy gaźnik czy wtrysk to sam nie wiem, zdania są podzielone. Jeśli wybierzesz 500 IRS zostaje Ci 3tyś zł za co możesz sobie doposażyć quada.
Może napisz nam gdzie zamierzasz używać quada i do czego ?
Może napisz nam gdzie zamierzasz używać quada i do czego ?
Chcę nim jeździć po polnych drogach, polach, łąkach i czasem po błocie.
Chyba każdy tak na początku pisze... Siądziesz pojedziesz zobaczysz i z dzień na dzień będziesz chciał więcej. Idź do Salonu i obejrzyj obie wersje.
Jak Ci się DX podoba to kupuj, ja bym nie kupił z kilku przyczyn.
- lakierowanie nadwozie.
- felga 14" - będą ci włazić kamieni
- opona 26" - wysoki środek ciężkość, mniejsza zrywność
- tylne siedzenie zajmuje miejsce na tylnym bagażniku, będziesz musiał kufer z przodu założyć.
Chyba ze chcesz jeździć z dziewczyna .. ale i to Ci się znudzi
Poza tym to to samo co 500i irs.
O chlapaczach nie wspomnę bo pewnie szybko się urwą.
- lakierowanie nadwozie.
- felga 14" - będą ci włazić kamieni
- opona 26" - wysoki środek ciężkość, mniejsza zrywność
- tylne siedzenie zajmuje miejsce na tylnym bagażniku, będziesz musiał kufer z przodu założyć.
Chyba ze chcesz jeździć z dziewczyna .. ale i to Ci się znudzi
Poza tym to to samo co 500i irs.
O chlapaczach nie wspomnę bo pewnie szybko się urwą.
Quad mi jest potrzebny na dwie osoby i jeśli mówicie, że ten quad nie jest taki dobry jak mi się zdawało to proszę o poradę jaki quad na dwie osoby w tym przedziale cenowym??
W tej cenie innego nie znajdziesz.
A za ile można by było kupić jakąś używaną kosiarkę do tego quada jak najprostszą?