wyciągarka do g700 jaką kupic?
wyciągarka do g700 jaką kupic?
witam wszystkich ostatnio posypała mi sie na amen moja basic 2500 i zamierzam kupic nową na celowniku mam dragon winch 3500 http://allegro.pl/wyciagarka-dragon-win ... 21673.html myslę ze powinna wystarczy na moje potrzeby chyba ze ktoś już ją sprawdził i moze sie na jej temat wypowiedziec jej wady i zalety generalnie budzet mysle ze nie wiekszy jak 700 zl wiec jak ktos ma lepszy sprzet do polecenia to niech pisze bede wdzięczny
Re: wyciągarka do g700 jaką kupic?
http://allegro.pl/wyciagarka-do-quada-atv-come-up-cub-3-1361kg-i3232064222.html
ta mnie bardzo kusi
ta mnie bardzo kusi
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ta jest ok
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Quadzik testował wersję ComeUp z liną syntetyczną, ale konstrukcja samej wyciągarki nie różni się niczym w stosunku do wersji z liną stalową.
Test ComeUp znajdziesz tu >> Test ComeUp Cub 3s
Test ComeUp znajdziesz tu >> Test ComeUp Cub 3s
Póki co quadowa emeryturka :)
Właśnie na podstawie tego testu zdecydowalem sie na nią jednak chciałem jeszcze usłyszec opinie kogoś kto posiada taką jak sie spisuje itd kupie jednak opcje z linką stalową poniewaz syntetyk jednak jest delikatniejszy .
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Syntetyk ma swoje zalety jak i wady, tak samo jak lina stalowa. Dla przykładu: warto pamiętać, że używając syntetyka np. w terenie kamienistym można go łatwo przetrzeć i lina pęka. Trzeba także pamiętać, że pojedyncze druty w linie stalowej również mogą pękać i potem kaleczyć ręce.
Dlatego jak zwykle nie ma idealnego rozwiązania, trzeba rozpatrzeć za i przeciw i podjąć decyzję w zależności od potrzeb oraz terenu, w którym będziemy używać wyciągarki...
Damianlu odbierz PW...
Dlatego jak zwykle nie ma idealnego rozwiązania, trzeba rozpatrzeć za i przeciw i podjąć decyzję w zależności od potrzeb oraz terenu, w którym będziemy używać wyciągarki...
Damianlu odbierz PW...
Póki co quadowa emeryturka :)