Wrocław poligon
Re: Wrocław poligon
ktoś może jutro ma ochotę polatać w okolicach Skokowy -Obornik Śl -Wołowa lub Żmigrodu to zapraszam
Panowie mam pytanie czy to prawda że wjazdy na poligon zostały zablokowane szlabanami i żandarmeria ściga ?
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
Ze co ?? Kto puścił taką informacje ?
niestety tak jest
szlaban i tabliczka teren wojskowy wstęp wzbroniony
trzeba szukać nowej miejscówki na jazdy
szlaban i tabliczka teren wojskowy wstęp wzbroniony
trzeba szukać nowej miejscówki na jazdy
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
to pewnie tymczasowo.... ja już nie raz trafiłem na jakieś wojskowe zabawy i po dwóch tygodniach znów cieszyłem się urokami poligonu......
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Witam forumowiczów. Może ma ktoś ochote polatać jutro na poligonie lub w okolicy Wolowa? Pozdrawiam.
Czesc, jestem nowym uzytkownikiem i forum i quada ( chce go wyprobowac w terenie ). Z checia posmigam z jakimis weteranami we Wroclawiu, najchetniej Lesnica, Stablowice, Maslice. Ktos chetny? Tarmin i miejsce do dogadania. Pozdrawiam
- LEJEK
ok... wchodzę.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Wroclaw , ktos chetny ?
Kod: Zaznacz cały
- LEJEK
Dzięki z towarzystwo grzoj, a inni niech żałują, że się nie zapisali .......