Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Mam mały problem z tylnego mostu w Grizzly 450 zaczął mi wyciekać olej w zasadzie nie wiem czym by to mogło być spowodowane bo koło i półośka z tej strony nie była uderzona podczas jazdy
I w związku z tym mam pytanie czy w moście jest jakaś uszczelka albo coś podobnego co mogło zostać wypchane i dlatego przecieka
Na zdjęciu poniżej zaznaczyłem w którym miejscu wycieka olej, dokładnie na łączeniu półośki z mostem
Zdarza sie czasami, ze przy produkcji Amerykance zniszcza simmering bedacy uszczelniaczem i cieknie w praktycznie nowym quadzie... Miales pecha. Jak na gwarancji to i to zrobia za free.
Miałem taką usterke w zeszłym tygodniu w g660.W moim miśku wyrobiło się zabezpieczenie przegubu i wyskakiwał i wskakiwał na swoje miejsce.Koszt 80 zł na ulicy Rezedowej(Wawer) w Warszawie koleś robi przeguby również do quadów. W moim stało się to po 2000km.