Film o quadach 4x4 : YamahaCup 2006 - Nowa Dęba

Ciekawe linki atv, prasa o quadach, filmy o quadach, gry i wszystko co medialnie związane z quadami...
ODPOWIEDZ

Czy warto kupić film YamahaCup2006 - Nowa Dęba?

Widziałem ten film i naprawdę warto
5
83%
Widziałem ten film, ale nie przypadł mi do gustu
1
17%
Widziałem ten film, nie warto kupić - beznadzieja
0
Brak głosów

Liczba głosów: 6

Sycyl1970

Film o quadach 4x4 : YamahaCup 2006 - Nowa Dęba

Post autor: Sycyl1970 » wt 28 lis, 2006

Widzę, że niektórzy mogli już obejrzeć film z Nowej Dęby na Filmowej przeprawie z Quadzik.pl...

Czy warto zamówić ten film? Widziałem film z przeprawówki w Nowej Dęby z 2005 roku. Czy na tym filmie zobaczę coś nowego? A może po prostu nie warto kupować. Proszę o opinie - oprócz ankiety, piszcie też swoje opinie

Sycyl...

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » wt 28 lis, 2006

wszystkie filmy quadzika sa okay, dodatkowo slyszalem, iz pojawila sie nowa muza... ja kilka filmow mam, jeszcze sie nie rozczarowalem, wiec wierze, ze Ty tez nie :)
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » wt 28 lis, 2006

Quadziki rozwijają się filmowo z produkcji na produkcję , nowością w najnowszej jest ciekawa muza , zakupiona za grube piniąchy :) Ogląda się z zainteresowaniem , jest kilka fragmentów do śmiechu ogólnie OK. Zwłaszcza dla tych którzy byli na tej imprezie.
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 28 lis, 2006

Sycyl1970 zawsze można zrobić coś lepiej, zawsze można coś ulepszyć. W porównaniu do filmu z 2005 roku, to na pewno poprawiliśmy jakość - bo zainwestowaliśmy w nową kamerę.

Poprawiliśmy też samo kręcenie (troszkę lepsze ujęcia, bardziej przemyślane) oczywiście o ile nam na to pozwala teren i quadowcy.

Tak jak to już tu zostało napisane zakupiliśmy nową muzykę, która jest bardziej zróżnicowa niż poprzednia i mniej przeszkadza w oglądaniu.

Ja oglądałem film już 5 razy a premierowy pokaz na Filmowej przeprawie z Quadzik.pl w Płocku był dla mnie 6 razem i nie mam jeszcze dość :)

Poza tym póki co nie mamy jeszcze żadnych naśladowców w Polsce, więc jeżeli chcesz oglądać polskie filmy o quadach to niejako skazany jesteś na produkcje Quadzik.pl :)

FredEx

Post autor: FredEx » śr 29 lis, 2006

Właśnie skończyłem oglądać. To mój pierwszy film o quadach. Jestem pod wrażeniem. Początkowo miałem obiekcje, że wydam 50 zł na jakieś tam pitupitu. A tu muszę przyznać, że miło mnie film zaskoczył.

Sycyl1970

Post autor: Sycyl1970 » czw 30 lis, 2006

Właśnie przeczytałem relację i obejrzałem zdjęcia z premiery filmu. Rozwaliły mnie zdjęcia jak ludzie siedzą czasem z otwartymi buziami i oglądają.

Wysyłam zamówinie na ten film...

Marcin Zwierz

Post autor: Marcin Zwierz » ndz 17 gru, 2006

A gdzie można pobrać z netu trailery tych filmów?

Sycyl1970

Post autor: Sycyl1970 » pn 18 gru, 2006

Na stronie głównej Quadzik.pl w dziale Filmy o quadach znajdziesz większość filmów Quadzika.

Jeżeli chodzi o ten konkretny filmik z YamahaCup 2006 - Nowa Dęba to ja zciągnąłem po przejrzeniu relacji Filmowej przeprawy z Quadzik.pl

Marcin Zwierz

Post autor: Marcin Zwierz » pn 18 gru, 2006

Dzięki, znalazłem trailery.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Media o quadach”