Tuor de ciufa :) ciuf ciuf ciuf...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Tuor de ciufa :) ciuf ciuf ciuf...
Impreza dla terenówek o charakterze rodzinnym. Zupełny lajt, żadnych trudnych terenów czy błota. Trasa przejedna nawet dl;a skody yeti czyli dla każdego czteronapędowca.
Na początek spotykamy się w Wolsztynie na pokazie parowozów. Będzie ich mnóstwo. Mój młody już się nie może doczekać. Będzie parada... Do środy mogę zamówić bilety na przejazd zabytkowym pociągiem , który będzie ciąnął parowóz (koszt ok 30 pln za osobę). Zajmie to ok 1,5 godziny.
Następnie udajemy się w teren. Mamy do przejechania ok 80 km po roadbooku. Trasa zupełnie lajtowa, przejezdna praktycznie każdym sprzętem i najważniejsze 100 % legalna. Roadbook jest dziecinnie prosty i każdy uczestnik wyjazdu otrzyma go za free. Kilometry kasujemy na liczniku. W mojej załodzę żona będzie nawigatorem a ja będę posłusznie wykonywał jej polecenia.
Po drodze przewidujemy piknik z pieczeniem kiełbasek.
Imprezę zakończymy wieczorem na przeprawie promowej przed Zieloną Górą i stamtąd udamy się do domu.
Na początek spotykamy się w Wolsztynie na pokazie parowozów. Będzie ich mnóstwo. Mój młody już się nie może doczekać. Będzie parada... Do środy mogę zamówić bilety na przejazd zabytkowym pociągiem , który będzie ciąnął parowóz (koszt ok 30 pln za osobę). Zajmie to ok 1,5 godziny.
Następnie udajemy się w teren. Mamy do przejechania ok 80 km po roadbooku. Trasa zupełnie lajtowa, przejezdna praktycznie każdym sprzętem i najważniejsze 100 % legalna. Roadbook jest dziecinnie prosty i każdy uczestnik wyjazdu otrzyma go za free. Kilometry kasujemy na liczniku. W mojej załodzę żona będzie nawigatorem a ja będę posłusznie wykonywał jej polecenia.
Po drodze przewidujemy piknik z pieczeniem kiełbasek.
Imprezę zakończymy wieczorem na przeprawie promowej przed Zieloną Górą i stamtąd udamy się do domu.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: Tuor de ciufa :) ciuf ciuf ciuf...
Gdyby impreza była "troszkę" bliżej Warszawy, to bym się pojawił z rodzinką i Foresterkiem... Skoro Skoda Yeti miałaby sobie dać radę to i Foresterk być może by przejechał trasę
Póki co quadowa emeryturka :)
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Foresterek - świetny wybór
zawsze podobał mi się ten brzydal, ma coś fajnego w sobie
zawsze podobał mi się ten brzydal, ma coś fajnego w sobie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Danielu, dodaj tylko jeszcze datę, bo z tego co pamiętam, to impreza ma być w najbliższy weekend...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
28. kwietnia 2013
zapomniałem
zapomniałem
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Szybka filmowa relacja z wyjazdu :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ExqiAb4-gUw[/youtube]
i Puńka produkcja :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RAUdxXScCV0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ExqiAb4-gUw[/youtube]
i Puńka produkcja :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RAUdxXScCV0[/youtube]
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl