Honda RINCON MÓJ NOWY CUDOWNY ZAKUP
Honda RINCON MÓJ NOWY CUDOWNY ZAKUP
Witajcie
Tym razem wkroczyłem w Wasze grono Hondziarzy dzięki Woczkowi człowiekowi bardzo miłemu i uczciwemu.
Zakupiłem igiełkę Rincona 2008 rok z polskiego salonu.Pierwsza rej 2009 mocno doposażoną ze skromnym przebiegiem
Miałem wcześniej 6 quadów począwszy od Kingwayów Dinli Grizlaki 450-tki Polarisy 800,XP 850 ale po dzisiejszych testach uważam że jest to mój najlepszy zakup jak do tej pory.
Jeżeli macie jakieś wskazówki to poproszę
Tym razem wkroczyłem w Wasze grono Hondziarzy dzięki Woczkowi człowiekowi bardzo miłemu i uczciwemu.
Zakupiłem igiełkę Rincona 2008 rok z polskiego salonu.Pierwsza rej 2009 mocno doposażoną ze skromnym przebiegiem
Miałem wcześniej 6 quadów począwszy od Kingwayów Dinli Grizlaki 450-tki Polarisy 800,XP 850 ale po dzisiejszych testach uważam że jest to mój najlepszy zakup jak do tej pory.
Jeżeli macie jakieś wskazówki to poproszę
Ostatnio zmieniony ndz 21 kwie, 2013 przez demonic, łącznie zmieniany 1 raz.
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Honda RICON MÓJ NOWY CUDOWNY ZAKUP
Gratuluję zakupu Kup do niej jeszcze elkę, która została Woczkowi i będzie szczyt szczytów szczęścia W razie pytań - pisz Smaruj kalamitki jak najczęściej, może zdarzyć się, że smar nie pokaże się od razu przy tulejach, zostaw to, po czasie wyjdzie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Dziękuję
Niestety na elkę na razie brak funduszy dopiero wprowadziłem się do domu więc trochę wydatków było
Będę o nią dbał też jestem takim pedantem jak Tomek
Jakim smarem smarujesz zawieszenie ?z jaką częstotliwością to robić ? i jakie oleje tam były zalane ?Tomek mi mówił, ale byliśmy już trochę zmęczeni
Niestety na elkę na razie brak funduszy dopiero wprowadziłem się do domu więc trochę wydatków było
Będę o nią dbał też jestem takim pedantem jak Tomek
Jakim smarem smarujesz zawieszenie ?z jaką częstotliwością to robić ? i jakie oleje tam były zalane ?Tomek mi mówił, ale byliśmy już trochę zmęczeni
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
motul 5100 silnik i motul hd dyfry, kalamitki - jak najczęściej, masz wszystko wyczyszczone i na nowo smarowane, smar do kalamitek napiszę Ci jutro bo nie pamiętam.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Elka do Rincona wolna - marzenie. Byłoby fajnie ale mnie nie stać
Ozo Drapers Squad
Będę wdzięczny Daniel.
Jutro zakupię maszynkę do smarowania kalamitek i będziemy smarować.....
Jutro zakupię maszynkę do smarowania kalamitek i będziemy smarować.....
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
...a za ile ta elka? (na PW)Pingwin Legnica pisze: Kup do niej jeszcze elkę, która została Woczkowi
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
I jak tam temacik ?Pingwin Legnica pisze: smar do kalamitek napiszę Ci jutro bo nie pamiętam.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
mam zapakowany w maszynie, jak się skończy to wyciągne kartusz na zewnątrz i napiszę
kiedy rozbieram ręcznie stosuje smal bel-ray , syntetyczny, taki zielony , ciągnący się
kiedy rozbieram ręcznie stosuje smal bel-ray , syntetyczny, taki zielony , ciągnący się
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Macie może sprawdzone jak bumper w Hondzie się spisuje ? Przeszkadza w wąwozach ?
Warto kupić flexa ? Co uważacie na temat wspomagania w hondzie ?
Warto kupić flexa ? Co uważacie na temat wspomagania w hondzie ?