Maciej jest decyzja koleś nie jedzie jak chcesz jechać do szykuj termin. Daj znaćobiv4n pisze:jakby co dzwonPaweł s pisze:Niema sprawy jak chcesz polatać to dawaj tylko jest jedno ale, dałem propozycje kolesiowi z którym jechałem na Transgothice nie jest zdecydowany ma dać odpowiedź w następnym tygodniu . Ja postanowiłem jechać . Daleko nie jest . A ty masz jeszcze bliżej. MT przesunoł się o parę dniobiv4n pisze:jak masz wolne miejsce w kocie to ja ha ha haPaweł s pisze:Czy ktoś chętny na nową odsłonę GER w Żaganiu sprawdzian przed MT
LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
izomoto
no to jestesmy umowieni ogarniesz temat noclegow ?Paweł s pisze:Maciej jest decyzja koleś nie jedzie jak chcesz jechać do szykuj termin. Daj znaćobiv4n pisze:jakby co dzwonPaweł s pisze:Niema sprawy jak chcesz polatać to dawaj tylko jest jedno ale, dałem propozycje kolesiowi z którym jechałem na Transgothice nie jest zdecydowany ma dać odpowiedź w następnym tygodniu . Ja postanowiłem jechać . Daleko nie jest . A ty masz jeszcze bliżej. MT przesunoł się o parę dniobiv4n pisze:jak masz wolne miejsce w kocie to ja ha ha haPaweł s pisze:Czy ktoś chętny na nową odsłonę GER w Żaganiu sprawdzian przed MT
22-24 marca tak ?
Cześć,
bardzo dawno mnie tu nie było ale się nic nie zmieniło
20-21 lipca zapraszam do Węgorzyna na cykliczną już imprezę.
Napiszcie kto wstępnie chętny i jaką trasę sugerujecie ( bardziej błotnistą czy raczej szutry).
W tym roku "rajdzik" chcę jeszcze powiększyć o dodatkową kategorię - samochody
Napiszcie kto wstępnie chętny i jaką trasę sugerujecie ( bardziej błotnistą czy raczej szutry).
j@zon pisze:Cześć,
Zapomniałem napisać, że wreszcie przeprowadziliśmy się do nowego domu i "Jaś Wędrowniczek" czeka
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Jestem
A na nową chałupe to musi być " Jacek z Danielem" a nie jakiś Jasiu
I TO MIODOWY KONIECZNIEtede74 pisze:Jestem
izomoto
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
j@zon pisze:Cześć,
Tu jest mały problem z pogodzeniem.
U nas są błotniacy i sprinterzy. Ideałem by było podzielenie na dwie klasy:
1. Cross Country Ci szybcy
2. Przeprawa Ci twardziele
Fajnie by było tak, pętla ze 150 kilometrów ze zjazdami na przeprawę.
a. Cross Country zapina po szutrach na czas
b. Przeprawa jedzie tym samym trackiem ale ma z 6 albo 7 zjazdów do bagien, jeziorek i innych trawersów liczą się pieczątki no i czas ( Jak gdzieś koło traku było by jakieś bagienko albo jeziorko, walnąc na samym środku pieczątkę i mamy gdzieś na dwie godziny błotniaków z głowy w tym mnie im gorszy i bardziej beznadziejny teren tym lepiej )
Taka mała podpowiedz i jak by nie było do zobaczyska w Węgorzynie
... inne hobby to tylko wymówka :)
Z ostatniej chwili Tomek gratulacje Polaris stawia fabrykę w Polsce . Będzie teraz Polaris made in Poland
izomoto